Dagens #350ZRS

 

** En liten update om bilen.
Jag och Marko felsökte avgastempen för några veckor sedan och kom fram till att det var mätaren det var fel på.. väldigt otippat.


Och när de var ute så kände vi båda att det var lika bra att dra om alla kablarna.

Mest för att stiften är så väldans dåliga.


Mätarna kom ju på plats rätt tidigt i bygget, och sen så har det kommit till fler och fler kablar, och kablarna till mätarna sitter rätt tajt.
Så jag kontaktade ProSport om att få köpa en mätare, eventuellt utan sensor, och kablar till två mätare, de bad mig kontakta deras återförsäljare i UK, de hade inte Premium 60 mm mätarna som jag har, jag kontaktade USA igen och de sa då att jag kunde beställa direkt av dem.
Bra men dyrt, plus frakt, tull, moms,  osv osv osv

Nu är grejen bara att eftersom jag ändå ska beställa dyrt ifrån USA så vill jag dubbelkolla alla kablarna för att se om det är lika bra att passa på och beställa något annat med.
Och sen så har dagarna bara gått, jag är upptagen om dagarna, och jag kommer bara åt garaget om dagarna, om jag inte ringer till en av de 2 som har nycklar till garaget och ber dem öppna, men det känns lite taskigt att göra det bara för att kolla på några kablar i en minut.

Så där är jag med min #350ZRS.
Egentligen så skulle jag vilja dra om alla kablar och kanske till och med montera tillbaka lite inredning på passagerarsidan.. Men men.

Nu när vädret är såhär lagom så funderar jag på att ställa på bilen ändå.. det är rätt lockande att köra med bilen nu när det är torrt och inte allt för varmt..
Och vid vanlig körning så borde jag inte behöva oroa mig över att köra utan Turbotrycksmätare och avgastemp.. men det är dumt ändå..

(Visited 38 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x