Facebook-Kalender är snart borta!?

En av de stora fördelarna med Facebook för mig har länge varit att jag får reda på olika event, som jag då klickar i att jag vill gå på, och sen så har jag det automatiskt i min kalender i telefonen, och Waze (min navigator) vet när och vart jag ska till dessa olika event.

Igår kväll så får jag ett meddelande av Facebook om att de ska ta bort denna funktion..
VARFÖR!??!

Det står att du kan ladda ner de evenemang som du har i din Facebook-kalender just nu till din telefon, men jag får inte det att fungera mer än att jag får en länk skickad till min mail som kan kan öppna och just där se mina kommande event.

Mycket tråkigt att de tar bort denna funktionen.

 

Hur lägger jag till Facebook-evenemang i min kalender?
shareDela artikel
Efter den 14 januari visas inte längre dina kommande Facebook-evenemang i din personliga kalender. Uppdatera din kalender i dag så att du inte missar något evenemang.
Du kan ladda ned kommande Facebook-evenemang och lägga till dem i Microsoft Outlook, Google Kalender eller Apple Calendar.
Så här laddar du ned händelser till din kalender
  1. Klicka på Evenemang i nyhetsflödets vänstermeny.
  2. Nere till höger klickar du på Kommande händelser nedanför länken Ta reda på mer för att ladda ned kalenderfilen.
  3. Öppna den nedladdade filen i valfri kalender.
(Visited 58 times, 2 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.