Dagens Notiser

** Idag när jag var på McDonalds så kände jag att det luktade cigarettrök, inte bara att det luktade fimpe som alla äckliga rökare stinker, utan riktig rök.
Så jag tar mig en titt inne i resturangen, och ser två killar, varav den ena röker, INNE PÅ MCDONALDS!!
Så jag säger till, och de båda kollar på mig väldigt shockerat som om de hade sett en björn prata, jag tolkar det som om att de inte kan svenska eftersom de bara frös stilla, så jag upprepar mig och är ännu “tydligare” denna gången.
Då visar det sig att dessa icke svenska män, som säkert var närmare 25 år gamla, kunde flytande svenska, och säger åt mig att jag inte har någon anledning till att skrika, jag spänner då blicken i dem och då kom blatte-tugget “eh mannen va skriker du för!?”

Då drog jag ner min luva och gick med bestämda steg mot dem, då sprang de för livet, bokstavligen, den ena killen sprang på en handikappad man i elektrisk rullstol.

Så till er som inte bor i en storstad eller Malmö, detta är vår vardag.
Dessa “pojkar” får inga straff, och har utan tvekan gett sig an att testa sina gränser, varje dag med vad de än gör.
Och de “utlänningar” som är födda här men som ser ut som alla andra flyktingar, de har snabbare än något annat anpassat sig efter detta, med beteende, attityd och bristande svenska.

Dessa svensktalande svartskallar var utan tvekan fullt medvetna om att man inte får röka inne på McDonalds, men de valde att göra det ändå, ENBART för att visa att de pissar på vårt samhälle och regler.

Idag var jag den enda på ett fullsatt McDonalds som sa ifrån.
Jag är nog en av få som har sagt ifrån till dessa tuffa män.
Jag är nog den enda någonsin i deras liv som har sagt till på skarpen.

Och detta är anledningen till att jag råder er alla att ALLTID ha med er något sorts självförsvar.

Jag kommer att fortsätta säga ifrån, och jag backar inte för något.

(Visited 175 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.