Ferrari 488 Pista | evo LEADERBOARD

 

** Det känns som om att jag ofta säger ”Detta är en av få Ferraris jag skulle vilja ha”

Men nu inser jag att där är nog ingen utav dagens modeller som jag inte skulle kunna tänka mig att ta emot som gåva och använda hur jag vill.

Köpa? Oh nej, då är där många andra bilar som kommer före, hundratals andra bilar.

Men där är riktigt många bilar nu som vore underbart att äga.

812 Superfast
812 GTS
SF90 Stradale
488 Pista
F8
GTC4
Portofino
Monza

Ja typ alla med andra ord, förutom ett par Spider-versioner.

** Jag minns första gången jag såg denna bilen live, det var till och med innan den var officiell, och då brydde jag mig inte det minsta om den, för att där fanns mycket dyrare och mycket snabbare bilar i samma hall som lockade mig istället.
Men jag börjar gilla denna mer och mer efter alla dessa provkörningar som sker nu ovanligt sent, jag antar att det är privatkunder som har fått sina bilar nu 1.5 år senare och att de lånar ut sina bilar till Journalister, eftersom Ferrari sällan vågar göra det.

Vilket jag inte alls förstår, Pistan sätter riktigt imponerande varvtider ju!

(Visited 18 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x