Dagens Tips : Skandinavisk Ytförädling / Ytan.nu + Vad är Ceramic Coating?

Det känns som om att det var längesedan jag skrev ett positivt inlägg om en positiv upplevelse hos ett företag som jag inte har erfsanhet utav sen tidigare.

Och det ÄR längesen som jag kom i kontakt med ett företag som jag ENBART har haft positiv erfarenhet utav.

Så därför är det extra skönt när man kommer till ett företag där man får bra service och blir bemött trevligt, precis som det alltid BORDE vara.

Ni läste igår att jag sökte ett företag som kunde Keramiskt Pulverlacka mitt grenrör till #RocketBunny86, i samma inlägg så läste ni också att de företag jag ringde till i Malmö var i vanlig ordning inte alls lyhörda eller ville till och med dumförklara mig för att de, som är i branschen med industrilack, aldrig hade hört talas om Keramisk Pulverlackering.

Så efter många timmar och många samtal, så började jag ringa runt till företag utanför Malmö helt enkelt, ännu en gång så gav jag upp hoppet om Malmö-folket.

Så igår eftermiddag kommer jag fram till Skandinavisk Ytförädling.
Ett stort företag som jag inte alls trodde skulle vilja göra detta lilla jobbet åt mig, men den som svarade i telefon var först och främst lyhörd, han lyssnade på det jag ville ha sagt, det jag behövde hjälp med, och sen så svarar han ”Det är inga problem, det är det vi jobbar med”

Perfekt!

Fortsätt läsa ”Dagens Tips : Skandinavisk Ytförädling / Ytan.nu + Vad är Ceramic Coating?”