#EDC : tile Bluetooth Tracker

Jag har testat en massa olika Bluetooth trackers, och FOBO Tag är utan tvekan bäst, den har bäst range och SÅ många fler funktioner än alla de andra.

Dagens Paket : FOBO TAG

Men jag ska ju beställa en KeySmart nu (jag bara hoppades på att någon annan ville haka på ordern),

Gruppköp : KeySmart – #EDC

Och den har ju en Tile tracker i sig, och Tile har en väldigt platt tracker som man kan ha i sin korthållare (tror jag), så jag tänkte köpa hem ett gäng olika Tile Bluetooth trackers för att testa dem.

Tile är ju den variant som jag blivit absolut störst, eftersom de var tidiga, små och framförallt billiga.

FOBO har inte alls slagit igenom, och folk förstår inte att de absolut är värda flera gånger pengarna som en Tile kostar.

Men men, Tile är störst, både Tile och Fobo fungerar som så att så många som möjligt ska använda deras app, för att du ska kunna hitta dina försvunna saker, och ja, Fobo är inte i närheten av lika poppis som Tile.
Och numera så är det inga engångs-prylar, utan nu kan du byta batterierna i dem också, och de verkar ha släppt en del nyheter under 2018, så jag tänkte testa dem, och framförallt testa appen.

Dessa tänkte jag testa ifrån Tile.

Slim verkar vara för stor för en korthållare, men ja, det är ju främst den jag vill testa, just för att det har hänt att jag som så sällan använder mina kort, ibland har glömt min korthållare i en av mina jackor.

Mate är ju den vanliga.


Och Pro är den bästa.

Så ja, varför inte testa dem alla?

 

** FOBO Tag är både mindre, smalare, och bättre på alla sätt och vis..

Men ja, de har bara väldigt dålig marknadsföring..

 

** Ett I-Landsproblem som jag har idag är att jag har flera FOBO Tag på flera par bilnycklar, och jag har inte alltid dem med mig såklart, så varje gång jag kör hemifrån eller närmar mig min gata, så larmar min FOBO app om att jag har lämnat ifrån mig eller närmar mig 4 olika par nycklar, med 4 olika FOBO TAGs, med 4 larm..

 

** Är det någon annan som också vill ha Tile´s så säg till, så kanske vi kan få lite rabatt.

Priser får ni googla er fram till.

https://www.thetileapp.com/en-us/

 

(Visited 38 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] #EDC : tile Bluetooth Tracker […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x