Mobil.se : Oneplus säljer specialutgåva av 6T i Sverige innan lansering

Taget från Mobil.se

 

Det är först på måndag kväll som Oneplus lanserar sin nya telefon Oneplus 6T globalt, men redan idag kan man köpa den i begränsad upplaga.

För 7849 kronor får man ett paket som innehåller en Oneplus 6T samt ett antal andra saker som är hemliga för köparen. Oneplus själva lovar dock att värdet totalt vida ska överstiga prislappen. Paketet som kallas OnePlus Ultimate Limited Edition börjar säljas idag klockan 17 och finns då endast hos Webhallen, som är en av Oneplus idag relativt få återförsäljare. Vi har alltså inga uppgifter om exakt vad som ingår i paketet och den som slår till och köper en av de 100 tillgängliga paketen får heller inte veta det idag. Istället får man vänta till den 2 november för att hämta upp sitt paket i butik, eller till den 5 november om man vill ha paketet levererat hem. Oavsett får man alltså sin telefon tidigare än andra kunder eftersom den officiella försäljningsstarten är den 6 november.

Inget pris officiellt ännu

7849 kronor som paketet kostar är enligt Oneplus själva alltså ett högre pris än vad telefonen i sig kommer kosta, men ett officiellt försäljningspris på telefonen har man ännu inte gått ut med. Ska vi gissa innehållet i specialutgåvan handlar det möjligen om telefonen kompletterat med i alla fall Oneplus egna hörlurar och säkerligen utöver det en del accessoarer med Oneplus varumärke på.

Oneplus 6T lanseras officiellt på måndag den 29 oktober vid ett evenemang i New York, men kompletterat med lokala lanseringar över hela världen.

 

 

***************************

** Så, om jag förstår det rätt, de BJUDER på tillbehör värt mer än telefonen??

** Telenor och Netonnet ska också börja sälja Oneplus mobiler

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.