Unboxing : AIR JORDAN 1 RETRO HI FLYKNIT ‘BANNED’

* UPDATE!
Nej, jag måste skicka tillbaka mina, de är på tok för stora!

Än så länge så finns de kvar i alla storlekar hos Nike…
Konstigt med tanke på hur hypat allt “Bred” är och speciellt Banned 1.

 

Se bilder och läs mer om skorna nedan

AIR JORDAN I FLYKNIT

AIR JORDAN 1 FLYKNIT
RELEASE DATE: SEPTEMBER 9TH, 2017
AVAILABLE ON NIKE.COM
$200
Color: Black/Varsity Red-White
Style Code: 919704-001

RETROKÄNSLA. MODERN STIL.

Skon Air Jordan 1 Retro High Flyknit för män uppdaterar det klassiska originalet med lätt och flexibel Flyknit.

PRODUKTFÖRDELAR

  • Lätt Flyknit-material som är luftigt och flexibelt
  • Sulkonstruktionen i gummi ger stabilt stöd
  • Inkapslad Nike Air ger lättviktig dämpning

FLYKNIT ORIGINS

Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte märker). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. Den helt nya precisionen maximerar prestanda och innebär dessutom en reducering av materialförbrukningen med i genomsnitt 60 % jämfört med traditionella konstruktioner, så att miljontals kilo material slipper hamna på soptippen i onödan.

 

Air Jordan I konstruerades år 1985 med den tidens mest innovativa och bästa material. Den klassiska skon befäste sin plats i historien trots att Air Jordan-serien fortsatte att utvecklas vidare utifrån sin föregångare. Air Jordan I står sig lika bra idag som när den kom för tre decennier sedan med en konstruktion helt i Nike Flyknit och med klassisk Nike Air-dämpning. Den nya designen hyllar Air Jordan I med Swoosh och plös i förstklassigt läder tillsammans med Nike Air-märkning på plösen och innersulan.

 

HERITAGE

AIR JORDAN I FLYKNIT
Ända sedan det berömda avgörande skottet som gav mästerskapssegern till North Carolina har Michael Jordan varit en av basketvärldens frontfigurer. År 1985 klev han in på planen i sina Air Jordan I, trotsade ligareglerna och krossade sina motståndare – samtidigt som han fick fans över hela världen.

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 98 times, 2 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.