Reklam : Mechanum i Malmö erbjuder nu kvällsservice

Det främsta problemet jag hör ifrån bilägare när de ska lämna in bilen till Service är att de inte har tid för sånt.
De har inte tid att projektera med att lämna bilen innan jobb och de hinner inte efter jobb.
Och de kan inte vara utan bilen.

Mercedes-Benz hade tidigare kvällsservice, Jag vet inte om de har de längre.. Och Lexus är de enda jag vet som erbjuder en lånebil.

Men nu har Verkstaden Mechanum i Malmö kvällsservice

Succé för kvällsservice

– Verkstaden servar bilen när du sover

Sedan hösten 2015 så blev Mechanum i Malmö första bilverkstad i Sverige att i stor skala serva bilar när kunderna sover.
Man kan alltså lämna in en bil efter arbetsdagens slut, få en lånebil och hämta ut sin nyservade bil nästa morgon innan man börjar arbetsdagen. På så sätt slipper kunden onödiga avbrott i sitt arbete.

– Vi har nu haft tjänsten live i ett halvår och mottagandet från kunderna har varit väldigt positivt. Framför allt från hantverkare och personer som aktivt behöver bilen under hela sin arbetsdag, säger Mechanums VD, Mikael Rasmusson.

– Att ha sitt bruksfordon på verkstad några timmar eller över en hel dag innebär sämre tillgänglighet för deras kunder och intäktsbortfall, så det här är en logisk utveckling av vårt koncept som bygger på bättre kundservice, säger Mikael Rasmusson.

Nu servas 3-4 bilar i Partille och 5-6 i Malmö per natt och satsningen har gjort att företaget nu har nyanställt fyra bilmekaniker, två i vardera Malmö och Partille.

Kanske inte helt utan problem. Mikael Rasmusson:

– Nej, det här är en konservativ bransch, och på många bilverkstäder är man van vid att arbeta 7–16 och i vissa fall att sluta tidigare än så. Men vi har närmare 90 bilmekaniker och det fanns tillräckligt många bland dom och bland externt sökande som tyckte bättre om att börja jobba sen eftermiddag istället för klockan sju på morgonen.

 

En enkel lösning på ett väldigt vanligt problem alltså.

Boka tid på deras hemsida

(Visited 36 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.