4 svar på ”Dagens Golden 350Z-RS”

  1. Köpte du den ny? I så fall måste det ju vara några av de första i Sverige? Tänkte bara, eftersom det ser ut som bilderna har nåt att göra med flera generation av bilar eller vad man skall säga så det ser ut som att du är där för att representera den nyaste i familjen Z 🙂

  2. Jepp ny =) Fick en av dom första 8 som kom till Sverige.
    Detta var när Z-klubben var på Superstage, Det var egentligen bara tänkt vara med en massa 300ZX men så fick jag min bil ca 10 dagar innan. Så klart jag också skulle vara med =) Trots en massa råtrimmade 300ZX så hade jag med ny bil, som jag inte hade lärt mej att köra ännu..Och JÄTTEDÅLIGA däck! Dagen näst snabbaste tid… Och sen dess så har jag byggt min bil just för att vara snabb i Superstage.. Men Bilsport vill inte ha mej där så nu skiter jag i vilket =)

  3. Okej intressant 🙂 Slipper du inte på nåt vis in i Superstage? Skulle ju vara intressant att se vad bilen presterar :). Väntar ännu på ett evolutionsinlägg om bilen, du kan ju dela upp det med ett par år i taget 😉

  4. Jag var där för många år sedan när Nissan 200 klubben var där. Dom var där i två dagar, Jag tänkte att en dag räcker för mej. Och så ÖSREGNADE det dag två (kan lägga upp bilder på dej, Man ser knappt bilen på bilderna).. Så det var helt värdelöst.. Visst jag hade den snabbaste blöta tiden och jag var bland dom topp 5 snabbaste när dom andra hade kärt under perfekta förhållanden dagen innan.. Ja jag vill jättegärna göra ett sådant inlägg själv också.. Men jag har glömt så mycket.. Nästan allt.. Dom första åren finns ju i en projekttråd.. Men men vi får se.. Får ta hjälp av lite tidningar och sånt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.