Nyheter i NikeID

OjojOJ!!!

Det släpptes precis nya färger i NikeID.. And i LIKE IT!!!

Det är Nike Dunk som gäller.. Båda Low & High.
Och som ni vet så är det nästan same same som SB Dunk eller Jordan 1..

Där är 2 nya customization options.

* Nya materialen är Fake-ormskinn, Vitt läder, Svart mocka.

* Och sen färgerna…. Som vi alla känner igen.. Och har längtat efter.. Vad sägs om “Wu-Tang”, BTTYS, and “Tiffany” Highs, och Supa” Low!!!

Tiffany OCH Wu-Tang!!!

Jag SKA ha ett par Wu-Tang!!!

Men…. Nu är frågan bara.. Eftersom färgen släppts i NikeID:. Så brukar det betyda att det kommer som vanligt släpp snart med…

Jag hade ju hellre haft en Jordan 1 eller allra helst en SB Dunk Wu-Tang..
Med gul mocka.. Mmmmm!

Och så var det det här med Storlek.. Nike Dunk är stora.. Oftast.. Större än Jordan 1 OG.. Men inte större än Jordan 1 Retro?
Och absolut större än SB Dunk..

EDIT!

Men..Det känns kanske lite synd att fejka sej ett par Wu-Tang?
Och att första gången man äntligen gör ett par helt egna skor i NikeID.. Så gör man något så enkelt.. Och en gammal ide…

Eller??

(Visited 9 times, 1 visits today)

14 svar på ”Nyheter i NikeID”

 1. Var in och kollade nyss. Helröda och hellila high blev jag såld på 🙂

 2. Är det Nike dom du har? 🙂
  Skickar gärna lite bilder på dom i PM 🙂

 3. Efter många om och men.. MIn webläsare ville hela tiden tvinga mej till USA sidan.. Så till sist så fick jag göra det via min ipad istället.. dyrare genom den svenska sidan men men… så vad blev det för dej?

 4. Jag testade bara om det funkade först eftersom jag såg att du skrev här att dom inte skicka till Sverige. Jag kan inte bestämma mig vilken/vilka färger jag vill ha,men ett par blir det minst. Hur länge finns dom här i Nike ID tror du?

 5. Ah ok =) Ett tema brukar vara från en vecka till en månad. Men enfärgade så som du vill ha borde inte vara några problem alls ett tag framöver. Jag har beställt.. Men är osäker på storleken som vanligt..

 6. Ormskinn? 😀
  Jag gillar den första modellen du snickrat ihop som fan! Vill ha den också,men borde inte..nu står det mellan hel-blå,röd och lila. Alla 3 vore drömmen, då klarar jag mig ett tag sen, på riktigt denna gången 🙂

 7. Jag hoppas dom släpper mocka i en massa färger, då kommer jag gå loss 🙂 lila mocka måste jag bara ha nån gång

 8. DIAMOND FAKES! Yeeeah! Lite synd om de som lagt en slant för sina äkta men… visst, de har ju en “viss” valör högre med skinnet mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.