First Kiss

Jag har aldrig förstått mej på det där med att kyssas…
Förr i tiden när man ev gjorde det nån gång så var det ENBART för att göra tjejen upphetsad..

Eller för att markera att man tagit ”det steget”..

Och tjejer glamoriserar dej för att dom ser främmande människor göra det för pengar med folk dom inte tycker om.. Ja på film då alltså… Framför ett 20 tal människor som spelar in det och en gubbe som skriker och ber dom göra det om och om och om igen tills det blir perfekt..

Och detta tycker då tjejer är såååå romantiskt..

Här har man filmat 20 människor.. Helt främmande för varandra.. Som ska nästintill direkt efter att dom möter varandra.. Kyssas.. För första gången.. Med en människa dom inte tycker om..
Och i vissa fall.. Inte alls attraheras av varandra..

 

 

Visst.. Läpparna är känsliga.. Och det är ett uråldrigt tecken på kärlek.. Och.. usch nej.. I dont see the point.. Bakterier.. Andedräkter.. Kladdigt..

(Visited 231 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Micke_J

Underbart klipp. Alla är olika, somliga jagar fysisk tillfredsställelse som sex givetvis är höjden av… för andra är det sensuella i en kyss lika njutbart som en perfekt förrätt.

Kan backa ett steg bakåt till, för min del finns ingen större njutning än när man med flit berör en tjej på ett visst sätt… och man då VET att hon bekräftat det, vilket omgående sätter fantasin i nästa steg i eufori.

Men så är ju jag i dessa fall mer gammaldags lady än dagens ”ta mig i tvåan nuuu” brudar som lika mycket kan sägas vara manligare än förr…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x