Chris Harris : Corvette C7 v Porsche 991 Carrera S. On Track.

Yeeees!  Ett perfekt test med den perfekta föraren bakom ratten (inte bara snabba tider utan körglädje)

 

* SHIT!!  EXTRAUTRUSTNINGEN på Porschen kostar lika mycket som en Corvette!!!

* Så synd på det dåliga ljudet… Det har man allt för mycket dålig erfarenhet utav..

* Som sagt.. Om man ser prislappen.. Får se bilen live.. Köra den eller iallafall uppleva den.. Så kan ju ingen OGILLA den nya Corvetten..

* Porsche 911 är ALLT för dyrt idag.. Dom har gjort helt fel.. Gjort sina bilar dyrare för att konkurrera med Ferrari i status.. Istället för att bara vara väldigt prisvärda.. Som Corvette och GT-R
Bygg fler snabbare bilar som är dyra och snabba i Ferrari-klass istället… Inte konstigt att märken som McLaren tycker att dom lätt kan ta sej in på Porsche marknaden nu när 911orna är så dyra..

* JA givetvis är Porschen bättre.. Tryggare.. Bättre kvalitet.. Bättre på bana.. Körkänsla.. Motor och växellåda.. Osv osv osv. Porschen är bättre på alla sätt och vis.. Men PRISLAPPEN!
Som.. Vem skulle säga att Burger King är bättre än McDonalds om en vanlig Hamburgare på BK kostade 150kr istället för.. Ja vad dom nu kostar på Mcdonalds..

(Visited 39 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis Mistander

Jag är helt jävla såld! Hade jag haft pengarna så hade jag köpt en direkt! Dom kommer sälja så in i helvete många! Hoppas jag.. Så man kan köpa en billig om några år 🙂 Den är i en helt egen liga! Finns inget liknande för pengarna!

Dennis Mistander

Måste hitta ett jobb och sen får jag nog vänta tills dom är nere på samma nivå som 1997 C5 tyvärr :/ Har aldrig gillat Corvetten på grund av den sinnessjukt dåliga byggkvalitén men den nya är precis så bra som den måste vara för att man ska kunna älska den 🙂

Dennis Mistander

Ja 🙂 Och eftermarknaden kommer vara sinnessjukt stor!!

Niklas.K

Till och med jag börjar gilla Corvetten nu för tiden.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x