DAGENS SKITSERVICE!!!!!!

Äntligen ÄNTLIGEN!! Hade jag fått tag på Wu-Tang klockan….

Trodde jag!!!!

Hello,
            Hi Pierre, I am very sorry to inform you that the watch you had ordered was unavailable. We only had a limited quantity, and they we’re all gone in the matter of seconds. Your order has not been charged yet and you will be receiving a second email regarding the matter shortly. Again we are sorry for the inconvenience. Have a great day!
Thank you,
Elijah Perry
Customer Service

Utility Board Supply

FUCKING DÅLIGT!!!

Köpet gick igenom och allt!! Dom hade den på sin sida!!!

UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu när jag sket i allt och beställde en dyr jävel på Ebay så får jag detta mailet!!

Hello,

Hi Pierre, please disregard the earlier emails. We are in the process of completing your order. The watch is expected to be here within 1-2 days and at that time will be shipping you yours. We are sorry for any inconvenience. If you have any questions feel free to contact us. Have a great day!

Thank you,

WHAT THE FUCK!?!?

Så från att inte kunna få tag på en alls..

Och nu har jag tydligen TVÅ på väg hem!!

Så nu är frågan..

Är nån där ute sugen på en extremt limiterad och unik Wu-Tang G-Shock??
 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

CASIO G-SHOCK RANGEMAN Promotion Movie at CES2018 https://youtu.be/zPEegA63m_Q * Rangeman har verkligen kommit långt sen jag köpte min första Rangeman för 15 år sedan.
Inte så lätt att shoppa som man tror. Efter ha försökt dra i mina vanliga kontakter ett tag nu helt utan framgång så ringde jag idag till Bo Berggren Urhandel i Stockholm.Jag ville främst ...

6 thoughts on “DAGENS SKITSERVICE!!!!!!

  1. Anonymous says:

    Såklart man är grymt sugen. Men tror fan inte jag har pengarna. Vad ska du ha för den i såna fall?

Kommentera