3 svar på ”Dagens Notiser”

  1. det finns ett syfte med det. inga pappers pengar i omlopp, total kontroll. det är så banken och systemet har oss "by the balls"

  2. Jag är bankman själv, nu inom IB. En bankman kan göra precis vad som helst. Jag kan ge lån på hur mycket jag vill till vem jag vill när jag vill, spelar ingen roll om personen har 10 anmärkningar och är vräkt. Jag gör vad jag vill så länge jag vet att det inte kommer gå åt helvete. Om du lägger fram en väska med kontanter idag så kan jag enkelt göra dem till rena siffror på datorn dagen efter.

    Men när du kommer med 10 enkla tusenlappar så säger jag självklart nej och hänvisar till säkerhetsreglerna. Varför göra det när jag inte får ut något av det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.