4 svar på ”Elmia 2012 : B-Hallen”

  1. Var där idag, känns som om det blir sämre och sämre för varje år. Dock så blev jag väldigt glad av DR30n, Ericks Skyline, 86an och satsningen på stance. Fick även upp ögonen för billjud och extrema karosser lite mer. Men ändå så var det sjukt mycket lugnare än förra året, hade med mig ett par icke-bil entusiaster och de tyckte förra året var bättre.

    Vissa bilar ser bättre ut på bild.

  2. Försökte även hitta dig för att tacka för bloggen men jag såg dig vid endast ett tillfälle och du var upptagen 😉

  3. Jag SER alltid upptagen ut när jag är iväg på sånt här. Men står jag inte framför kameran så är det bara att komma fram och säga hej 🙂 i promise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.