Unboxing : The New iPad.

Tyvärr så känns detta redan väldigt “old news”..
Bara för att jag inte gjorde något sånt här inlägg i natt och för att den redan funnits i övriga världen i en vecka..

Men here goes.

Det blev 32GB 4G

 Jag måste säga att jag är mycket MYCKET! besviken på att ryggen inte är vit!!!
Har det varit så på 2an med??

Vafan kallar man den vit för när det vita bara är ramen, Dvs 10% av hela iPaden!!!
Den är ju fan grå till 50%!!!

Jag måste skaffa mej ett vitt skal till ryggen ASAP!

(Visited 19 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”Unboxing : The New iPad.”

 1. Apple gjorde det igen. De uppdaterade en gammal produkt med gammal teknik och lurade folket igen. Det är bara en status grej med Apple produkter nu. Tyvärr så är jag också en del av det, köpte en MacBook Pro 17 som skrivbordsdator följt av en Air för studier följt av två 4S en fick jag via jobbet via uni och en köpte jag själv. Har dock en Sony Vaio och den slår Macen alla dagar i veckan.

 2. Hårdvaran är en sak, totalt paket är ett annat. Vaio är tekniskt ok, och lika överprisad, men att köra ett undermåligt OS som Visat eller win7 (kolla hur snabb den är efter 4-5 månader kontinuerlig användning!) sabbar hela upplevelsen.
  Jag jobbar i båda miljöerna, och MAC OS är helt enkelt så mycket stabilare, och smidigare, och i flesta applikationer snabbare!.
  5 1/2 år tog det dem (6 år med alla service pack), och tusentals mantimmar, för att inte prata miljarbelopp.. och vad det lyckades åstadkomma var ett OS som inte ens deras samarbetspartners ville ta i (Intel etc). Det var en av de största flopparna genom tiderna. På mobila sidan är det ännu värre. Det är fritt för var och en att preferenser, men det är på sin plats att belysa båda sidorna av medaljen.
  Nya iPad har de fakto en skärm som är bättre än ,någon annan konkuret där ute. Sen finns det mycket att ogilla med paddan, bland annat avsaknad av SD minnes plats, och det slutna systemet. Samsungs platta och även de övriga top modellerna från konkurenterna är inte billigare, och många av dem är helt berövade ett enkelt och intutivt GUI och OS.
  Många stirrar sig fast på processor hastighet, men vad de missar i sammanhanget är den ojämförbart största industri backup (3:dje part tillverkare etc) som Apple med iphone och iPad åtnjuter. Det finns ingen annan tillverkare i världen som är ens i närheten.. Det krävs bara att åka på en större mässa, CES, eller IFA, etc. så förstår man. after market värdet av tillbehören beräknades under 2011 till 17 miljarder SEK.
  till detta skall läggas integrationen av iphone och ipad i styrsystem för hem, stöd från bil industrin samt nu streaming av musik och film.
  det är dessa faktorer som gör dem marknadsledande. inte snabbaste processorn, största telefonskärmen etc. Är Apple en good guy? Ingen är sentimetal här.. de gick från en underdog, när de hade 3-4& av dator marknaden till att bli en gigant, med ett värde som överstiger vissa länders totala BNP. Detta har inte hänt genom att de har haft rimligt pris satta produkter och själiga marginaler. Det är snarare slavkontrakt med sina ÅF, som får brödsmulor och som måste sälja tillbehör för att gå runt, det är också alla licensing som varje tillverkare måste betala dem för att få skriva made for iPhone .. Det är 25 miljarder nerladdningar av appar och musik som har gjort det.
  För detta krävs en ofattbar organisation, know how, och marknadsstyrning. Därför låt oss sluta med product bashing och se helhetsbilden.

  Hälsningar

  Gizmo

 3. Otroligt bra skrivet Gizmo, gör ett stor "+1" på det då inget mer finns att tillägga. Folk som vant sig vid iOS eller OSx en gång GÅR INTE TILLBAKA hur mycket bättre hårdvaran än är på PC/Android etc.

  /MJ

 4. +1 till här!!!

  Sitter med en iMac och iPad 2 och iPhone 4 och Apple tv 2 och Time Capsule och jag kan lätt skriva under hur smärt fritt det fungerar och jag har pillat på kompisars dyra pc med win 7 och efter 5 min så skrattar jag åt deras problem och massa skit de har med att få program att fungera!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.