iMessage synka iPhone och iPad?

Nu har jag två olika kort med två olika nummer, Men jag trodde ändå att jag skulle kunna få alla iMessage på både min iPhone och iPad, inte bara dom som är skickade till mina mailadresser.

Inte för att det behövs, Men går det att ställa in? Utan att vidarebefordra via min operatör.

(Visited 30 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”iMessage synka iPhone och iPad?”

 1. Ytterligare en anledning till varför man INTE skulle köpa iPad med 3G. Kolla runt på olika Mac forum men tydligen måste du ändra ditt iMessage konto till att gå via din mail.

 2. Men jag förstår inte varför det skulle funka bättre om jag bara köpte en WiFi?
  Jag har min mail kopplat till mitt iMessage konto. Så alla "sms" som skickas tilla mian två mailadresser kommer till båda.
  Men inte dom riktiga SMS som skickas till mitt telefonnummer.

  Men när jag startar upp min gamla 3GS som inte ens har ett kort i sej idag så kommer alla mina SMS till båda min 4S och min gamla 3GS utan kort.

 3. För att sms styrs av vilket nummer ditt simkort har medan imessege styrs av vilket nummer eller mail du har kopplat till din icloud konto.

  Har du en wifi iPad så får du samma inställningar som din iPhone medan en iPad 3G ställer in sig efter sitt simkort. Enkelt förklarat.

 4. Ja men när det funkar även om jag inte ens har ett kort i min gamla telefon, Så måste det gå att få det att funka med iPad ändå.
  Och när jag startade upp paddan så gjorde jag det från en nyskapat säkerhetskopia från telefonen

 5. Iphone kommer ihåg det sista simkortets nummer tills du sätter in ett annat simkort… därför du kan få iMessage till olika mobiler fast du bara har 1 simkort i en iphone.

 6. Du Pierre om du har vägarna förbi halmstad och bjuder mig på en wild west steakhouse middag så kan jag ha en iPad kurs med dig sen =P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.