Nattens Inlägg.

Det skulle bli ett av dom deppigare.. Men plötsligt så har jag gått från en “kärleksmapp” till 8 olika! Så detta var den som hade flest bilder sparade i.

“Jag är en förare”..

Ne jag vettifan… Jag förlåter inte.. Knappt ens om dom är ledsna och ber om ursäkt.

Wow… Powerful..Det fick mej att tänka på när jag och Rani var trötta i fötterna efter ha gått i en hel helg, Och letar efter en bil på Frankfurtmässan att sätta oss i för att vila fötterna.. Givetvis så dög inte vilken bil som helst.. Så när vi väl hade bestämt oss för att en Phantom dög att vila fötterna i.. Så ser vi ett gäng handikappade i rullstolar precis framför bilen… Då kände vi oss jävligt tacksamma att vi ens kunde ha ont i fötterna.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.