Dagens Sanning.

Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter

 

 Låtsas inte vara förvånade över situationen i Malmö. Spela inte upprörda. Ni är många inom offentligheten som blundat för alltför mycket alltför länge. Detta är ju ert fel det som nu händer. Iilmar Reepalu som suttit som Malmös ”starke man” så länge nu, du är ju mest skyldig av alla, men du tycks inte ens fatta det, du tycka bara instinktivt känna att du måste skylla på andra nu i elfte timman.

Polis och politiker: varför har ni blundat för svartklubbarna på Norra Grängesbergsvägen, de så kallade ”etniska föreningarna” så länge? De har varit där i evigheter. Redan när staten utredde huruvida statliga casinon skulle få startas så konstaterade man att det illegala spelet omsatte 2 miljarder kronor årligen i Sverige på 75 identifierade svartklubbar – varav 50 fanns i Malmö. Detta har fortgått. Alla har vetat det. Ni har tittat bort. Ni vet var klubbarna är, ni vet det spelas där, ni vet de säljer smuggelsprit, alla vet ju om det, men ni har inte gjort något – inget alls på årtionden! Så kom inte och spela förvånade nu.
Bussarna från Polen som säljer smuggelgods på öppen gata på samma ställe, tidigare utanför Mobilia men numera just på Norra Grängesbergsgatan, samma tidpunkt och dagar, varje vecka – varför har ni blundat för det? Alla vet ju om det. Sydsvenskan gjorde ju reportage om detta för 20 år sedan och redan då var det en välkänd verksamhet. Var tror ni svartklubbarna köper sin öl och sprit, på Systembolaget?
Källarbutiken på Smedjegatan som är stor som ett varuhus där det sålts stöldgods i decennier, varför har ni inte stängt den? I samma byggnad som ICA kan man gå och handla insmugglade varor eller stöldgods från lastkajer och butikshyllor runtom i Malmö för halva priset. Vidal Sassoon schampo: 29:90 på ICA eller ”10 spänn kompis” i källaren. Alla har ju vetat om det. Min farmor vet om det. Hon handlar hudkräm där för den är ju så dyr annars tycker hon. Ni vet om det – ni har gjort precis noll och ingenting!
Skattemyndigheten, varför vågar ni bara agera i halva stan? Alla vet att du aldrig får kvitto i vissa butiker. Köp telefonkort i butikerna längs Bergsgatan och de lägger pengarna i en plastlåda. Ibland finns det inte ens en kassaapparat men om den finns så är den enbart en prydnad eller för att lägga grejer på. Ni är väldigt duktiga på att smyga omkring på fik och caféer runt om i centrum och sätta dit de som försöker sköta sig för att de någon gång ibland kanske glömmer vråla efter en ivägskyndande kund ”vill du ha ditt kvittoooo!?” Medan vi alla vet i vilka butiker svensk skattelagstiftning de facto inte gäller – för ni vill, får eller vågar inte gå dit.
Sluta låtsas ni politiker, polischefer och myndighets-ansvariga. NI har tillåtit att den organiserade brottsligheten i Malmö fått byggas upp helt i lugn och ro. Ni har vetat om svartklubbar, hälericentraler, svartaxi-stopp, smuggel-marknader och allsköns organiserad brottslighet i årtionden, och ni har bara blundat. Den svarta ekonomin i Malmö är enorm – miljarder – och alla vet ganska väl var den håller hus, men ingen gör ett enda dugg. Steget över till cigaretter, prostitution, narkotika och vapen har dessa grupperingar tagit sedan länge.
Är ni förvånade nu över att Malmö exploderar i kriminalitet och våld? Jag tycker detta är en helt naturlig utveckling och en fullständigt självklar konsekvens av ett samhälle som kapitulerat upprätthållandet av lag och ordning. Ett samhälle som gett delar av staden, utvalda delar, immunitet mot lag och ordning. Att ni sedan gjort det på grund av en ovilja att erkänna att dessa problem till minst 90% är relaterade till den extrema invandringen till Malmö, det gör er inte mindre skyldiga. Ni har förstört vår stad, just precis ni som nu står i TV och låtsas förvånade och upprörda.
Förbannad Malmöbo

(Visited 10 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”Dagens Sanning.”

  1. Det är för att dom har fullt upp med att kolla att svennson inte kör för fort till jobbet med sin V70! 😉
    Tycker det du skriver passar in i dom flesta svenska städer tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.