0 svar på ”Dagens Notiser.”

 1. Tankomat heter den, men finns en med ännu mer utförlig statistik som heter "Road Trip". Mycket bra app som jag själv använder 🙂
  //Per

 2. Jepp
  Tankomat Pro.

  Hur bra som helst förutom att graferna inte stämmer tycker jag.. men tankar du alltid full tank och knappar in vad som behövs får du fram all info.

  Vad visar Road Trip appen mer då?

 3. Du kan lägga in alla utgifter för bilen,service,andra utlägg för bilen etc så visar den kostnad per dag,per mil. Du kan även lägga in kommande utgifter,typ att vid 11.500 mil ska den varna för att det är dags för kamremsbyte.
  Jag har lagt in försäkringen och lånet också så får man verkligen se vad bilen kostar i månaden, lite overkill kanske men kul för mig som är statistik nörd 🙂

  //Per

 4. Aufan… Ja det vore nått.. Men nu har jag ju redan börjat på denna =( Sen så håller jag alla utgifter på Home Budget.. Men statestik gillar vi =)

 5. Mm, stör mig lite att jag haft bilen 1 helt år innan jag tanka hem road trip,så konstnaderna stämmer ju inte riktigt..Men men, alltid något iaf..En sak jag märkte direkt när jag skaffa denna och tankomat var att jag tyckte det blev för lång tid mellan gångerna jag tankade..Då gillar man statistik 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.