Helgens Dans.

”ÅÅh jag vill ut och dansa i helgen”

”Jag går ut för att jag tycker om att dansa med mina vänner”

Hur många gånger har vi inte hört tjejer säga det?

Och vi vet alla vad dom egentligen menar.

Vill du dansa så dansa hemma!

(Visited 55 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Där finns faktiskt tjejer som går ut endast för att dansa o ha kul med sina vänner… Och som inte gör det för "uppmärksamhetens" skull… Vi är få men finns 😛

SIR_Pierre

Nope =) Du försöker bara lura dej själv.

Varför går det inte bra att dansa hemma? Eller gå på riktiga danskurser på kvällarna osv?

Anonymous

Haha, går väldigt bra att dansa hemma oxå, kan vara roligt att byta miljö lite dock! =)
Och där missade du nog lite… Vem vill eller överhuvudtaget har tid att gå på kvällskurser… Jo tjejerna som "gillar att gå ut och dansa" OCH som vill ha uppmärksamheten!!! För att visa upp sig ännu mer… Hahaha
tänk lite…

SIR_Pierre

Va?? Helt fel ju, För det första så e det mest gamla kärringar på danskurser. så jag tvivlar starkt att dom går på danskurser för att sedan visa upp sej upp sej ute på klubbar. Dom som går på danskurser gör det för att dom TYCKER OM ATT DANSA, vill ha nått roligt att göra om kvällarna och vill röra på sej. Inte gå ut o visa upp sej o supa o svettas bland massa ytliga männsikor.

har man tid att gå ut o dansa på klubbar så har man fan tid till kvällskurser.

HAHHAAH, Tänk lite…

Byta miljö, Dansa hos dina vänner nästa gång då.

Daniel

Varför tjejer går ut och "dansar"…

1. Hur skall de annars försvara sina kläd inköp?
2. Hur skall de annars visa de andra tjejer hur bra de ser ut? eller hur bra de tror sig se ut?
3. Hur skall de annars få dricka gratis genom lura killar eller ge dem taskig sex som betalning?
4. Hur skall de annars kunna byta upp sig när det gäller sin pojkvän? kanske rikare eller kändis istället?
5. Hur skall de annars kunna vara otrogna för att visa att de fortfarande är "heta"?
6. Hur skall de annars kunna skrämma sin pojkvän med att gå ut och kanske inte komma hem om han inte blir en feminiskt mes som lyder henne 100%?

Nej de enda tjejer som får gå ut och dansa utan sin pojkvän är singel tjejer som letar efter pojkvän eller strippor som dansar för pengar eller horor som knullar för pengar… Har du pojkvän STANNA HEMMA!!!!!

SIR_Pierre

Precis för att högklackat är så jävla smidigt att dansa i, Och man behöver en massa smink för att dansa också.

Daniel

Krävs proffs för att dansa i högklackat…. 😉

Anonymous

Nope sneakers är faktiskt bäst att dansa i.. Men back to the subject, tydligen vet ni mer om vilka tjejer eller "käringar" som går på kvällskurser, hur ni vet har jag ingen aning om men informerade om just det verkar ni vara… och det skänker även en tanke på hur ni kan veta varför tjejer "gillar att gå ut och dansa med sina vänner".. Kan det vara så att ni tillhör skaran av killar som står vid the sideline och ger tjejerna denna "uppmärksamheten". För tyvärr är det ju killarna som bidrar till det här attentionseeking som tjejerna så gärna suktar efter… Eller har jag fel??
3,4,5,6 på din lista kan ju omöjligt vara tjejernas fel ju… Killarna får ju skylla sig själv på dessa punkter… You cant make a hoe à housewife… Även hur mycket ni än vill grabbar…

SIR_Pierre

Vi pluggar på våra ämnen, Som du sa, Vi tänker lite.

så du menar att tjejerna inte kan tänka själva och faller för nån slags grupptryck?

Så om dessa killar ber tjejen visa pattarna så gör hon det just för att det e så många som vill det?

Tro mej. vi försöker inte göra nån housewife av en hoe.

Daniel

till tjejen som skriver Anonym… vet du varför vi killar kan vara otrogen? jo för att det finns ALLTID tjejer som släpper till även om de vet att killen är upptagen…

Sen kan man ändra uttrycket till: du kan inte göra en svensk tjej till fru…

Anonymous

Vi tänker nog alla likadant här, olika sätt att se/säga det på bara… Nej tyvärr tänker nog de flesta faktiskt, o det handlar inte så mycket om grupptryck, utan mer om den sjuka känslan VISSA tjejer har om att behöva attention av killar (och andra tjejer kanske) för att kombensera sitt övrigt dåliga självförtroende… Tråkigt nog måste jag säga att mestadels av killar oxå bidrar till detta… För varför ge dom den uppmärksamheten?? Varför slösa tid på dessa tjejer överhuvudtaget, VARFÖR ens bjuda en tjej på en drink enbart för att få ett halvdåligt ligg?? Sådana tjejer vill man väl ändå inte ligga med, eller?? Återigen där finns tjejer som går ut enbart för att dansa med sina vänner, ENBART för det. min pojkvän vet det, när jag väl går ut och dansar så är det endast för att umgås med vänner, i sneakers eller inte… för att han vet att han är den enda som får se mina tuttat ändå…

Daniel

Mitt råd till dig är att istället för att gå ut och dansa så ta på dig sexiga underkläder och ta dammsugaren i handen och sen dansa runt i er lägenhet och vips så har du städat lägenheten och gjort din pojkvän glad och du har dansat… sen om du kan få dina tjejkompisar att ta på sig sexiga underkläder och ta med sina dammsugare till er lägenhet och dansa tillsammans så lovar jag dig att din pojkvän gifter sig med dig 😉

SIR_Pierre

Jo jag förstår dej, men inte riktigt dina argument.

Ja problemet med dom flesta av dagens tjejer är just att dom är uppmärksamhetskåta. Och varför killar ger dom denna uppmärksamheten är ju just för att det funkar.

Och såna killar skiter nog allmänt om tjejen är billig eller inte.. dom känns likadant ändå tror jag.

Anonymous

Daniel: lägenheten är redan städad när jag går ut. Och ska det behövas att jag ska ta dit mina vänner och dansa i underkläder med dammsugare för att han ska fria???? Då är han fan inget att ha…
Då är han ju exakt som resten av er killar och går miste om något jvligt bra!
Problemet är med ALLA att dom vägrar se när dom har något bra, o kastar ofta bort det… Synd synd…
Sorry SIR_Pierre men de flesta killar gör så, letar och hittar billiga brudar, försöker få dom att ändra sig och sen bölar dom när det inte går…

Daniel

Anonym jag kan lova att varken jag eller Pierre letar efter skabbiga brudar som vi försöker ändra på…

För både jag och Pierre vet om att man INTE kan ändra på tjejer… och jag kan lova att den dagen vi hittar den rätta så kommer jag och Pierre att veta EXAKT hur bra man skall behandla henne så hon stannar hos oss… men jag tror jag kan tala för oss båda när jag säger att vi ger inte bort oss till vilka skabbiga tjejer som verkar vara 99,99% av de vi möt hitintills…

SIR_Pierre

Ja det gör dom, Och just därför går varken jag eller Danne ut o försöker hitta tjejer på klubbar.. För vill man inte ha nån partyprinsessa så är det jävligt fel ställe att leta på.

Jag är inte den som har ork eller lust att försöka forma en människa från nått som jag inte alls tycker om till min drömtjej. det funkar inte.

Anonymous

Svar till båda: på ett sätt är det skönt att höra att ni verkar vara normalt funtade killar… Om ni nu är som ni säger, och jag hoppas för er båda att ni hittar en av de svårfunna pärlorna som finns där ute och att ni då inte förväxlar henne med alla de dåliga tjejerna som finns eller era dåliga erfarenheter av dom där skabben, för då försvinner den skatten från er… The One som man så fint säger ibland… Och dom kan man faktiskt låta gå ut med sina vänner, för det spelar ingen roll hur många som än står vid the sideline, hur fina bilar eller hur mycket pengar dom har, eller hur fina ord dom viskar i hennes öra, för hon har bara ögon för er, och det är bara er hon visar sina tuttar för 😉 haha! Som sagt grabbar, dom finns dom där guldkornen… Var bara uppmärksam så att ni inte missar henne…

SIR_Pierre

Ja vi vill också anses oss själva vara normala. Men tyvärr så tycker allmänheten att vi är överdrivet kräsna/har höga krav och förtjänar att vara ensamma just pga vi vägrar försöka leva med en partyprinsessa som visar tuttarna för alla som vill se i hopp om att vi ska kunna "omvandla henne".

Det är illa nog att vi båda har spenderat allt för många år på tjejer som sa sej vara normalt funtande men så långt därefter visade sej vara uppmärksamhetskåta partyprinsessor som alla andra.

Så vi är minst sagt lite bittra som du kanske märkt 😉

Ne om jag får tala för mej själv så är jag tyvärr inte uppmärksam alls.

Och jag har ingen aning om vart tjejer som du finns, Visst du säger att även normala tjejer går ut och dansar på klubbarna omringade av killar. Men då är ni 1 på tusen, Så jag tycker oddsen är alldeles för dåliga för att ens försöka leta på såna ställen.

Så har du några vänner till oss så bara säg till 😉

PS.. Kul med en kvinnlig läsare som klarar av att kolla in bloggen utan att gnälla på alla brudbilder jag lägger upp.

Daniel

Jag letar inte ens längre… precis som Pierre säger så har jag tröttnat på alla minor som jag gått på och jag är 37 år gammal och jag har insett att de tjejer vi söker efter finns inte längre…

Till Anonym hör gärna av dig till Pierre om du skulle hitta någon sådan tjej… för jag har gett upp hoppet när det gäller tjejer som bor i sverige…

Anonymous

SIR_Pierre: Ingen förtjänar att vara ensam…människan är inte skapta för att vara ensam, men utan att på någon sätt försöka vara otrevlig eller tro att jag vet för mycket om just din sits så säger jag detta enkelt igen: ibland ser man inte skogen för alla träd, för att ibland står du redan i den utan att ens tänka på det. och dåliga erfarenheter av skabb kan ställa till det väl så mycket. Och håller du fast i dåliga erfarenheter och bitterheten av gamla partyprinsessor så kommer fel tjej lida för att du missar att uppmärksamma att hon är detta guldkorn..

Självklart kan jag läsa bloggen utan att ens bry mig om dagens ass, dagens babe eller alla andra så kvinnohyllande inlägg för att det visar att min egen teori stämmer. Det finns dom tjejer som gärna visar all sin härlighet för alla, och där finns som killar som gärna uppmärksammar det 😉 ta nu inte illa upp! 😉
Tror dock inte att dessa tjejer är i wifey-kategorin anyway…

Daniel: att ge upp pga alla minor, det är väl den enkla vägen, men jag förstår så väl… Tycker dock att det är synd för att då missar du ju definitivt henne! Och tyvärr kan jag inte "ge" bort förslag på dessa pärlor, för kan inte ni som killar uppmärksamma att det är ett riktigt gulkorn utan låter er kanske missta henne för resten av tjejerna så är ni tyvärr inte värda henne! Med tillräckligt mycket sagt så lämnar jag er nu…
Där finns nämligen en annan kille just nu som vill ha en städad läghetenhet, lunch på bordet och möjligtvis en dans efter 😉 haha och eftersom han är en av dom få killar som verkligen uppskattat vad han har och som visar det så kan jag inget mer än att ge tillbaka desamma..
Önskar er… Ovanstående… och konstigt nog finns det rakt framför er…ni låter bara bitterheten och dåliga erfarenheter stå ivägen…

Daniel

Hennes sammanfattning: Det är fortfarande vårt fel Pierre att vi är singlar för att vi inte se ALLA de "underbara" tjejer som är där ute!!!

Exakt som jag alltid får för svar när jag beklagar mig att jag inte hittar fru Rätt. Nej rätt sammanfattning är:

Tjejers själv insikt är så skruvad att de TROR att de är gudagåva på jorden till killar…. VILKET DE INTE ÄR!!!

Som någon vis person sa: Sminkar du ett svin är det fortfarande ett svin fast i smink…. så jag stannar singel tills jag hittar rätt tjej som kan bli min flickvän men tills dess så k**llar jag gärna dessa tjejer som söker uppmärksamhet av mig…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x