EDPS

Nej det är inte namnet på nått nytt pojkband.

Alla motorskallar vet att det står för En Dag På Strippen.

Detta har varit bil-folkets tecken på att säsongen är igång sedan många år tillbaka.

Jag har själv aldrig varit där tidigare eftersom strippen-körning inte är nått som lockar mej, Inte tillräckligt för att köra 3 tim enkel väg iallafall.

Men precis som med Elmia så är det tradition för dom flesta numera och precis som med mina Elmia resor år efter år så handlar det om att träffa sina vänner, lära känna nya likasinnade och ev skapa nya kontakter, Bra kontakter kan man aldrig ha för mycket utav.

Så vare sej du vill se snabba bilar i action, Snygga bilar på utställningen, pröva din egna bil på 402m , ställa ut din bil eller bara träffa folk ( Ja där kommer vara lättklädda brudar också oavsett väder) så är nog EDPS nått för alla motorintresserade.

Och med den sociala biten i åtanke och nästan det enda skälet med att åka till EDPS för mej så vill jag bjuda in er alla till Superior Imports inofficiella ”after track” träff.

Där det både utlovas att få se några av Sveriges grymmaste JDM bilar och att få träffa trevliga människor,

Jag kopierar in det som står i deras blogg.

Vart åka efter EN DAG PÅ STRIPPEN nu på lördag? Självklart på Superior Syds första bilträff för Japanska sportbilar som hålls på Stortorget i Växjö – 20.00 lördag kväll!

Syftet med träffen är att vi med hjärta för Japanska sportbilar i Södra Sverige får någonstans att träffas efter Emmaboda under ordnade former. På plats kommer även ett gäng Superior Imports bilar finnas samt att säljchef Micke_J finns för att svara på eventuella frågor om ni är nyfikna på import eller tuning!

Vi kommer hålla en utställning “for the glory” där varje vinnaren i varje klass får ta med sig äran och proffessionellt taget foto i Superior-bloggen efteråt. Klasserna vi håller en bedömning i är följande:

-Superior choice by brand (Mazda, Toyota, Nissan, Subaru, Honda och Mitsubishi).

-Best of category (Drift, Race, Street och VIP).

Även en Superior Top 5 kommer väljas ut där de på pallplats får varsin T-shirt, Superior Overall choice vinner ett presentkort på 1500:- att utnyttja i tjänster hos Superior Imports AB.

Återigen, vi anordner detta framförallt i mån av entusiaster för att träffas och visa att de största bilentusiasterna äger Japanskt! 😉

Kom till stora torget Lördag 20.00 och var lyhörd för vad crew ber dig om när det gäller parkering.

Ingen buskörning överhuvudtaget, chill out och respektera folk så blir det en toppenträff! 🙂

Coola JDM bilar, Trevliga människor och eventuella priser, Blir det bättre?

För er som åker från Malmö så har vi en samkörning kl 06 på morgonen för att kunna vara där i tid för att få ställa ut.

Läs mer info om det här.


Här kan ni läsa och se vad som hände under EDPS 2009.

Som namnet antyder så ligger det i Emmaboda, Från Malmö är det 23 mil dit, Men räkna med mycket poliskontroller eftersom hela Sveriges fartdårar ska dit, Så ca 3 tim enkel väg.

Ses vi där?

(Visited 48 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x