Smakråd: Vilket klistermärke?

Ang mina fälgar.

Volk TE37 ”ska” ju egentligen ha sina klistermärken på fälgarna,

Förra gången så såg jag det mer som en skrytgrej och valde att inte ha dom på.

Men eftersom folk tog för givet att dom var kopior som 99% av alla liknande fälgar är så tyckte jag att denna gången skulle det minsann stå Volk på fälgarna.

Dom blåa klistermärkena betyder också att det är magnesiumfälgar det rör sej om.
Plus att det ser mer race ut.

Att få dom på sina fälgar kostar en bra slant extra ska ni veta.

Men så följde det även med ett stort rött klistermärke till varje fälg,som matchade dom röda ventilerna som också medföljde.

Men jag hade tänkt komma ifrån det röda som hade hade förra säsongen och skulle andå ha svart ventiler.

Dom jag hade förra säsongen hette ju då Time Attack, Och var limiterade

Går inte alls att få tag på längre.

Men så visar det sej nu att mina fälgar jag beställde hade inte en väntetid på 10 månader utan nån särskild mening.

Mina fälgar jag har nu heter visst ”Volk TE37 SL Super Lap” och är förutom ännu lättare än föregångarna ( det var det som var hela poängen för min del) dessutom limiterade efterträdare till ”Time Attack”

Så då är frågan nu.

Ska dom se ut såhär

Eller såhär?

There is just no getting around the fact that the Volk TE37 is one of the greatest wheels ever made. It’s been around for years and we just can’t get tired of it. This is especially true when Volk releases badass special editions like this “Super Lap” variant. It isn’t officially out yet so details are scant but it is supposed to be even lighter than other TE37 models!

(Visited 289 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x