FABulous Panamera
FAB Designs, En stor favorit hos mej när det gäller att styla Mercedes bilar och numera Nissan GT-R, har tagit fram ett komplett wide-bodypaket till Porsche Panamera. Bortplockandet av handtagen till de bakre dörrarna ger ett lite smidigare intryck vilket Panamera kan behöva.Och själv så gillar jag ju dessa Sedan/couperna som t.e.x Mercedes CLS.

FAB har utgått från Panamera Turbo med V8:a och 500 hästar under huven. För att utsidan ska matcha insidan har de skruvat upp motorn till 700 hela hästar. 0-100 km/h går nu på 3,5 sekunder medan toppfarten har flyttats från 303 till 330 km/h.

FAB är kända för att ta ut svängarna rejält och de gör inga undantag med Panameran. Bilen får sig en helt ny look med hjälp av komplett kjolpaket, vinge, diffusor, motorhuv, luftintag, 22-tums fälgar och avgassytem med tre ändpipor likt de Ferrari 458 Italia har.Det verkar vara det nya inom bilvärlden, Själv så gillar jag inte det riktigt än.
Det funkade på Ferrari F40 där det fyllde en viss funktion.Men annars så…

FAB Design tar 200 000 euro för en Panamera Turbo med Wide Body-kit. Då ingår varken omgjord interiör eller motoruppgraderingen…

Fler bilder

(Visited 41 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x