Nån rikemansunge dyra julklapp
Edward Walson är son till John Walson, mannen som uppfann kabel-TV-tekniken.(Med andra ord jövligt tät) Edward har allt man kan man tänkas behöva och vad önskar man sig då i julklapp? Jo, något som inte finns.

Edgars dröm har, ända sen han såg kortfilmen Toby Dammit från 1968, varit att bygga sig en egen unik Ferrari. Har man pengar är det inga problem visar det sig, för lagom till jul är hans Superfast Aperta, baserad på 599 GTB Fiorano, klar. Bilen har tagit 14 månader att färdigställa och har fått lite godsaker som fler luftintag och ny profil. Karossen har även fått diverse förstärkningar tack vare att Apertan har begåvats med targatak. Bilen behåller V12:a på 6,0 liter och 620 hästar och den elektro-hydrauliskt styrda växellådan F1-Superfast.

Om du hade haft obegränsat med pengar och ville bygga en egen bil, antingen från skratch eller baserad på någon annan, hur hade den sett ut då?

Själv så hade jag ju INTE tagit en vacker bil som 599 och lagt en förmögenhet för att den ska se ut som en kittat Corvette..

mer info

(Visited 38 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x