Dagens Notiser

** Jag tjatade mycket om detta förra omgången som jag låg inne på sjukhus, men jag är åter igen nu SUPER tacksam för BÅDE de som visar att de bryr sig om mig och de som VERKLIGEN visar att de inte bryr sig om mig.

Ja det må låta bittert osv, men jag menar det verkligen, en sån här sak är verkligen ett perfekt tillfälle för att filtrera bort folk som man har brytt sig om allt för mycket helt i onödan.

Och till de som verkligen har försökt hjälpa mig, erbjudit mig sällskap på sjukhuset, skjuts, mat, hjälp osv, jag hoppas verkligen att att ni känner att ni kan ringa till mig och be mig om hjälp om vad som helst närsomhelst.

Jag har ingen egen spade men resten löser jag 😉

 

Så ja främst är jag väldigt tacksam för ett par.

Men nästan lika tacksam (fast på ett helt motsatt sätt) för vissa som verkligen har visat antingen att de inte alls bryr sig alls eller visat vad som är viktigare för dem.

Ja jag kan inte se vem som har läst mina blogginlägg, sett mina Youtube videos, sett på Facebook, MEN jag kan väldigt lätt se vilka som har sett mina inlägg på Instagram story 😉

Och pga konfrontation så har 2 visat vd som var viktigast för dem.

Och sen då bland de andra tusentals följarna så är det absolut mer än en handfull personer som tacksamt förvånade mig när de nu tydligt visar hur lite de bryr sig.

OBS! Ni som har ringt bara för att ringa även om ni inte kan hjälpa mig med något då ni bor flera timmar ifrån mig, det uppskattas verkligen också ska ni veta.

Ja det är väldigt lätt att bara ringa ett samtal och visa att man bryr sig.

Eller skriva ett meddelande, så det uppskattas mer än ni tror oavsett hur kort och enkelt meddelandet har varit så visar ni att ni bryr er på så vis, och det är jag väldans tacksam över.

Och jag säger det igen just för att jag menar det både som positivt och tacksamt, och som en pik till resten.

Ja det är väldigt lätt att bara ringa ett samtal och visa att man bryr sig.

Eller skriva ett simpelt meddelande på telefonen som man har i handen dagarna lång.

 

Jag har två screenshots som jag så gärna skulle vilja visa er från två olika personer, som förhoppningsvis verkligen hade chockerat er, att folk verkligen kan tänka så OCH till och med skriva det!

3 personer kom jag på nu, det 3e tog jag inget screenshot på bara.

Men jag kommer att visa det till väl utvalda bara och inte till allmänheten.

UPDATE

4 Screenshots från 4 olika personer som skrivit helt ofattbara saker 🙂

 

 

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x