Dagens Bilder : Söndagsinlägget

Ja det låter väldigt ”flummigt och pundigt” att snacka om ”energier” osv, men jag vill ha sagt detta ändå.

Jag har ALLTID känt att två människor kan tänka på varandra samtidigt, utan att ha kontakt.
Så pass att jag sedan tonåren skämtsamt har kallat det för mitt ”Jedi Mind Trick”, även om ett riktigt Jedi Mind Trick inte alls fungerar så.

Ja ni har alla nån gång blivit uppringda av någon som ni precis själva tänkte ringa till, som ni inte har daglig kontakt med, det är väl så jag kan förklara det lättast.

Och jag vet inte om mitt ”Jedi Mind Trick” har blivit starkare sedan olyckan eller om folk bara har lite lättare för att höra av sig.
Men det händer nu nästan en gång i veckan att jag har tänkt på någon i flera dagar som sen hör av sig till mig och säger att de har tänkt på mig i flera dagar.

Bara nu denna veckan så är det 2 personer som jag har tänkt som har sagt ”Så sjukt! Jag skulle PRECIS ringa dig!”.
Jag och Kooz som kanske ringer till varandra 5-10 gånger på ett helt år har absolut en sådan koppling.

Och sen har vi då hela grejen som VERKLIGEN är ett bevis på att det här med ”energier” är verkligt, är ju det som jag har nämnt flera gånger att en och samma dag när jag låg i koma så är det minst 20 olika människor som jag INTE haft kontakt med på flera år eller direkt kontakt med någonsin, som drömde om mig, väldigt starkt.

Så ja.. Jag får ofta bevis på att detta fungerar, och jag har fått bevis på detta många gånger i mitt liv.

Så, om ni plötsligt tänker på någon extra mycket, hör av er till personen, jag säger att oddsen är stora att den personen tänker på dig också.

Och hela det där tramset om att man inte kan sova när någon tänker på en bla bla bla, mitt tips är faktiskt att om ni vill att en person ska tänka på er, tänk då på den personen extra mycket.

Jag vill tycka och säga att jag har en massa bevis på att det fungerar.

Och det finns inget annat sätt att förklara det än att det är ”energier”.
Det är ännu en anledning till att jag håller mig till positiva tankar.

 

Nu lite random bilder från min mapp som inte har fyllts på sedan långt tillbaka

Folk vill bara få dig att må dåligt över att du njuter av sånt de inte kan njuta av.
Och då tänker jag främst på all skit folk har försökt kasta på mig för att jag äter det jag tycker är gott varje dag.

Väldigt bra och enkla råd/tips

Ja jag vill verkligen poängtera hur viktigt det är med hobbies och passioner i livet.. och att man kan lägga tid på det som man är intresserad av, det som gör dig glad.
Ja det är ”lätt” för mig att säga som är ensam utan barn och sambo osv, och jobb… jag har ju verkligen inget annat än tid att lägga på att lära mig mer om mina intressen.

Men ja jag borde spendera mer tid i solen, när det går.
Jag behöver VERKLIGEN sova mer..

Ja.. Det är svårt att förklara.. men folk trivs i mitt sällskap pga min energi, och det är priceless.

Jag är tyvärr väldigt dålig på att lyssna utan att avbryta.. jag skäms över det..

Jag har alltid hunger om att lära mig mer, det behöver inte vara NYTT, som folk hakar upp sig på, att man måste lära sig NYA saker, jag vill hela tiden lära mig MER om det jag redan kan, jag vill verkligen kunna och veta mest om mina intressen.

Det var verkligen fint, det fick jag efter en bilträff där jag pratade med något barn som jag självklart gör om de gillar min bil.

Häromdagen så stod jag och pratade med en bekant då en ung grabb frågar mig om han får ta bilder på min bil, jag är så van vid det och självklart så får de det, och då tyckte denna bekant att det var ”stort” av mig att låta folk ta bilder på min bil.. ”Ja det bjuder ju du på”..

Eh… självklart….. alla har kameror på sina telefoner.. min bil är offentlig.. jag kör med den dagligen och dagligen så tar folk bilder på den, därför har jag ju QR koder på den (nu snackar jag om #RocketBunny86), så självklart får folk ta bilder på bilen, det är ju en jättekomplimang och väldigt artigt att de ens frågar om de får ta bilder på den.

Föreställ er stora saker, dröm stort, våga drömma, skicka ut de tankar i universum.

Jepp, verkligen så, jag försöker göra det bästa av varje dag, njuta av varje dag, med allt från ”vardagslyx” som bra musik, god mat, en bil som är rolig att köra.

OH JA! Folk försöker nästan dagligen ge mig skit för att jag är stolt över den jag är,  men det skrattar jag bara åt =)

Det… Jag kan verkligen inte förklara hur mycket det betyder för mig att FLERA helt främmande människor har bett för mig… jag är obeskrivligt tacksam

(Visited 36 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x