BUSTA RHYMES Drops $400K ON THE BIGGEST CUBAN EVER MADE! | S3 Ep1

** Den videon hade kunnat vara mycket kortare och då bättre, men oavsett så är det absolut värt att uppmärksamma hans kedja (och armband) som väger FLERA KILO!

** Ja det låter väldigt fel, och de sa aldrig kvaliten över diamanterna (isåfall missade jag det), inte heller Karaten på guldet, och tyvärr så låter det inte helt massivt, MEN! Bara med tanke på vikten och arbetet med att sätta dit nästan 2 000 st diamanter, så var cirka 5 miljoner kronor verkligen inte dyrt.

Jag försöker ju aktivt köpa en ny guldkedja med diamanter, och det dummaste jag har hört på länge är en ”ny men känd guldsmed” som gör just ”HipHop smycken” som vill ha 780 kr per grammet för 14 KARAT!! och som sätter ”CZ” stenar (glas), så nej… jag söker vidare.

Och funderar fortfarande på att köpa en ”Björn Borg” (rope chain / Cordell) kedja så länge, men folk har börjat bära såna i totalt fejk-guld, och det stör mig..
Men å andra sidan så har jag ju alltid köpt smycken till mig för MIN skull, aldrig för att imponera på andra, tvärtom, därav min 3-färgade kedja.

** Men säger de inte vad den totalt vikten blev?

** OM det hade varit massivt 18 Karat guld så hade varje länk vägt cirka 0.5 kg.

** Men jag klagar inte på något alls (förutom längden på videon), jag är fullt medveten om att amerikanarna oftast använder 9 Karat guld och sällan ens 14 Karat, och ja 18 och 24 Karat väger mer eller mindre det dubbla, och ja oavsett hur stor Busta Rhymes är så vore det idioti att bära en guldkedja som då hade vägt 20 kg om det vore 18 Karat.

** Det är faktiskt helt helt rätt av honom att han vill se kedjan (och armbandet) för första gången när det presenteras helt färdigt, just för att första intrycket ska vara så optimalt som möjligt.

Som min vardagskedja, där var första intrycket att det saknades 20+% gram guld, och det stör mig dagligen, även om jag är nöjd med längd och bredd på kedjan (bredare länk så hade jag inte kunnat använda mitt hängsmycke), men första intrycket är viktigt, och mitt första intryck av denna kedjan efter allt jobb var ”Vänta nu lite, var detta allt?”, och det satte sig.

** Grym grym grym kedja.. Och sjukt nog så bär han det så bra.

** Just nu så är den vettige juveleraren en återförsäljare från en tysk Guldsmed i Danmark, och vår dåliga svenska krona.. Nej det är inte kul alls..
Men ja, guldet blir bara dyrare och dyrare.

** Säger de verkligen inte total vikt och karat!?

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x