2004 Porsche 911 Turbo and Carrera 4S Cabriolets | Retro Review

 

** Ja det har råkat bli rätt många Porsche-videos nu idag, och mitt Porsche 911 sug har plötsligt ökat igen, jag SJÄLVKLART skulle jag vilja ha en T/S, men det är ju bara att glömma, så det som fick mig sugen på en 911 som vardagsbil var denna enkla bild/reklam

 

En vit 911 med Volk TE37 fälgar, i vilken färg som helst… ja tack! Det känns ju som ett måste för mig nu!
Men… Allt innan 991 känns för gammal, på fel sätt.. och allt efter 993 (kanske 996) känns för stort.. men men, jag ska helt enkelt bara se det som en vardags GT-bil och absolut inte som en rolig sportbil.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x