Dagens Notiser

** Ända sedan 2011 så har jag tydligt märkt av hur saker upprepar sig i mitt liv, på ett oförklarligt och ibland skrämmande sätt.
Och ibland på lite mer ”normala” sätt.
Och detta med Facebook memory och Instagram Memory (som bara kommer en gång varannan vecka!?) gör ju att jag ser detta nästan varje dag..

Så utan att gå djupt in på saker så för er nyare läsare så kan jag förklara att det som gjorde att jag först verkligen la märke till det var att jag var med om en olycka 2009 och 2011, samma datum, samma klockslag troligtvis, det skiljer 8 minuter mellan Polisrapporterna..
Så när läkarna gång på gång trodde att det var en och samma olycka och att det bara råkade stå fel årtal på den ena rapporten så blev jag ju mer uppmärksam för detta.

Och utan att gå in på fler negativa saker så hoppar jag rakt över till trevligare saker, för jag har nog ändå flera gånger skrivit om detta upprepande av saker i mitt liv i flera inlägg redan.

Och ja det dåliga minnet numera gör ju att det är lättare att råka upprepa sig själv.
Men ändå, som t.e.x, om man har några tusen par skor, och man väljer att ta på sig ett par som man tror inte har använts förr eller på väldigt många år, och man ser sen i Instagram Minnen att man bar samma skor samma dag förra året…
Så oddsen för att välja ett par ifrån några tusen par, att använda på en dag av 364..

Och nu anledningen till detta inlägget är att jag nu nästan varje dag i en vecka har råkat höra en av miljarder låtar och tänkt ”Hey, den är bra nog att dela i bloggen”, och så söker jag på det, och hittar att jag redan har delat den låten, exakt samma datum, förra året..

En gång okej, två okej.. 3.. 5..

Nu hörde jag en gammal låt och tänkte ”Hey det är ju J Dilla som har gjort det beatet, det borde jag göra ett inlägg om”, och så har jag redan ett inlägg om den låten, samma datum, förra året..

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x