Lexus LC 500 Coupe vs Convertible…Which Would You Choose?

J, såhär är det, jag är hela tiden sugen på en LC500, jag har alltid velat ha en lyxig Lexus Coupe, typ en LS Coupe, men i brist på det så blir en LC500 bra nog, och framförallt så är den så vacker och låter underbart original.

Det jag skulle komma fram till är att jag vill ju ha en så ny som möjligt just för att modellen uppdateras varje år, och de uppdateringarna som ska börja tillverkas i September är de jag har väntat på, men för rätt pris så köper jag en bil oavsett, men helst helst i rätt färg, jag har tackat nej till en svart för väldigt bra pris, så det jag vill ha är en vit bil helst, och gärna med röd inredning även om jag tycker att den röda inredningen inte är tillräckligt röd.

Så för att åter igen försöka komma fram till poängen, jag vill ha en Lexus LC500 som en vardagsbil året om, och jag har redan 3 bilar där man kan åka taklöst, och Lexus LC500 coupe är utan tvekan mycket snyggare än cabben, så där är inget alls behov eller sug för cabben.

Men nu finns där en vit cab med röd inredning för ett okej pris….
Så ja…… frågan är, ska jag ”nöja” mig med en Lexus LC500 cab?
Jag har varit så ointresserad av cabben under dessa år att jag har inte ens sett en enda review av cabben tror jag, men det får jag ta igen nu, så nu kommer jag att lägga upp en massa videos med Lexus LC500 cab främst för att ha i mitt egna ”arkiv” och för att lära mig allt om modellen.

Ja jag borde verkligen ha en tag för just LC500, men men.

Jag har typ 20+ fönster redo nu med olika videos med LC500 cab, jag hade kunnat lägga upp dem alla i ett inlägg, men nej det blir tidsinställda inlägg dagligen istället.

** Utöver den som finns till salu nu, det som gjorde mig mindre anti cabben var dessa bilder på denna bilen

** Ja det är ju det med tygtak, det blir snabbt fult om du ska bruka bilen året om, speciellt i Malmö där gigantiska fåglar lider av falafel-diarre´

 

** Okej, så den är mindre sportig helt enkelt, som det brukar vara med en cab-version av en sportbil.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x