EVO: Fall of a LEGEND

** Jag har kört alla vänsteratyrda EVO, både original och rejält trimmade, och ja de är alla roliga ; nästan, 8an och X original är allt för tråkiga.
Men den enda som jag har velat köpa var 7an, som inte såldes i Sverige tyvärr.

Jag var inne en shopping-dag och ville köpa 6an då den var ny, men de behandlade mig som en snorunge som bara ville provköra en rolig bil gratis, så jag gick inte tillbaka dit.

Men främsta anledningen till att jag inte har brytt mig så mycket om EVOs är för att de har alltid varit så hypade och jag föredrog Subaru STI

** En god vän som bor i Stockholm fick sin EVO 8 Levererad här i Malmö, han bad mig hämta den, jag körde med den en del, han frågade vad jag tyckte om den och jag svarade ärligt, det slutade med att innan han ens hade kört sin egna nya bil så lämnades den in för att trimmas, när den var klar så kom han för att hämta den, han tyckte då att den var så skrämmande att köra så han vågade inte köra den, bokstavligen, jag körde med den även när han var här, sen körde han lungt hem till Stockholm och sålde den direkt…

Och ja jag gav samma råd som jag alltid gör, kör med din bil och tröttna på den innan du börjar modifiera.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x