Dagens Notiser

** Självklart ska jag köpa nya iPhone Pro, jag är lite sugen på att testa en vanlig storlek nu efter många år istället för Max, och eftersom ingen skal-tillverkare ännu har kommit på en bra fingerhållare så funderar jag på att skippa en sådan som jag har använt nu i flera år och istället köpa en massa Magsafe tillbehör, bland annat fingerhållare och hållare i bilen, men eftersom jag alltid kopplar telefonen till Carplay via kabel, så hur funkar det när telefonen sitter med trådlös laddning och med kabel där det laddas samtidigt?

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x