Billigaste SIM-Kortet med Fri Surf?

Nu har jag noll koll på kontantkort, jag har inte använt det på väldigt många år, och har allt för lite koll på telefonabonnemang rent allmänt.

Jag har nu beställt en del kameror som behöver ett SIM-kort för att fungera ultimat, det enda jag behöver ifrån dessa SIM-Kort är då ”Internet/surf”, jag behöver inte ringa eller SMS, utan det är internetuppkopplingen som behövs när jag ska kolla kamerorna från min telefon.

Så hur löser jag detta bäst?
Jag vill helst inte ha 10 st (bokstavligen) tvillingkort på mitt abonnemang.

Jag vill tro att det kommer att användas rätt lite surf/internet, så om det finns ett kontantkort med icke tidsbegränsat surf, t.e.x att man köper 100 gb surf och det varar utan tidsbegränsning, då hade det kunnat funka bra tror jag.

 

UPDATE

Jag tror att det vettigaste är det som Telenor kallar för ”Surf i bilen”.

Det är rätt dyrt, och jag tror att 4K video livestreamat kräver rätt mycket ”surf”, men jag ska iallafall börja med 10 GB för 299 kr som har en ”hållbarhetstid” på 1 år.

https://www.telenor.se/handla/kontantkort/ladda-kontantkort/#/products/amounts

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x