Dagens Notiser

Trots att jag inte får alla notiser som jag borde på min iPhone så får jag fortfarande bokstavligen över 1 000 st notiser om dagen

Och visst, när jag sitter vid datorn och har min telefon i ”UV-badet” så bara låter jag den plinga och vibrera, om jag sitter och bloggar så försöker jag att inte bli distraherad av annat, utan jag vill ha det knäpptyst då.

Men klockan.. min Apple Watch.. den kan driva mig till vansinne ibland..
Även om jag stänger av ljudet så den inte plingar hela tiden så vibrerar den hela tiden..

1 000+ notiser på cirka 18 aktiva timmar på dygnet, det är i snitt en notis i minuten, och tro mig, det är perioder då det är mycket oftare än så.

Så tidigare i veckan så sov jag inte på ett par dygn, och jag laddade då bara klockan medans jag låg i badet, så 3 dagar senare så var där inte tillräckligt med batteri på klockan för att jag skulle använda den dagtid, så jag la den på laddning och tog på mig en ”riktig” klocka.

Första två dagarna så kollade jag på klockan så fort telefonen plingade.
Så fort telefonen vibrerade.
Så fort pendeln på urverket vibrerade.
Så fort jag INBILLADE mig att klockan vibrerade.

Men efter det så var jag back on track med mina gamla vanor med riktig klocka.

Och nu känner jag bara att det är så skönt, jag är absolut 30% mindre telefonstressad utan min Apple Watch.

Det är verkligen så skönt att bära en normal, riktig klocka igen.

 

Ja Apple Watch eller en Smartwash allmänt har många fördelar, för många, vilket gör det tråkigt för att då ser man ingen som helst mening med att bära en riktig klocka förutom att man vill känna att sin dyra klocka inte bara är en värdelös relik, eller om man vill flasha.

Men nu har jag insett en annan fördel med att bära en riktig klocka =)

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x