Dagens Notiser : iPhone Problem

** Mycket störigt så vill inte min Apple Watch ALLS koppla till min gamla iPhone igen.
Och när jag nollställde klockan så fanns det bara en iCloud-kopia till min klocka, från Februari 2018! Jag hade väl inte ens denna klockan då??

Så nu har jag en Apple Watch med alla mina appar och inställningar borta, helt i onödan!

 

** Här har vi ett perfekt bevis på att jag inte fick några notiser alls på min iPhone 12 Pro Max när skärmen var släckt, trots att den var inställd på att alltid förhandsvisa notiser.

Detta är från min iPhone 12 Pro Max som var den enda telefonen som jag brukade i de 15 dagar som jag hade den.

Och detta är från min gamla iPhone XS Max som låg aktiv men som inte användes, och där hade jag raderar ett flertal appar som t.e.x WhatsApp, så om vi bortser ifrån WhatsApp så fick jag bara 196 st notiser på min bruks-telefon, jämfört med 410 notiser på min gamla telefon som låg hemma utan SIM-kort och med en massa appar raderade..

410 Notiser på en telefon som inte används och 251 notiser på en telefon som användes större delen av dygnen.

Det är alltså mindre än 48% av mina notiser…

Viktigast är nog att på min telefon som jag inte använder så fick jag 42 SMS, och på telefonen som jag använde så fick jag bara 36 SMS, det är nästan 17% av mina få SMS som jag aldrig fick, det är oacceptabelt!

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.