Stjärntecken : Sådan är den manliga Vågen – En massa samlade inlägg

Det är nu September månad, månaden där vi går in i vågens tecken, som sträcker sig mellan 23 September och 22 Oktober.

Jag tycker det är kul med horoskop eftersom jag tycker att det stämmer väldigt ofta in på andra, och det stämmer nästan alltid in på mig!
Så jag är verkligen en genuin våg!

95% av det man läser om vågen (de saker som oftast alltid nämna i alla olika horoskop) stämmer in på mig.
Det som inte stämmer in på mig är att vågen inte är händig och att vågen är flörtig.
Jag är väldigt händig och motsatsen till flirtig.

Och det är lite jobbigt att jag får ta skit för många av de saker som mycket tydligt är typiskt för vågen, t.e.x att man vill alla väl och pratar med alla.

Vilket som så tänkte jag att jag kan klistra in mina 3 gamla inlägg i ett nytt, de får ändå rätt många views än idag 8 år senare.

 

Vågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen törstar efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar böcker eller filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Vågens sociala behov kan göra att de lätt blir osjälvständiga och har svårt att fatta beslut. Vågen kan oavsett ha oerhört svårt att välja och kan hålla på och väga för och emot i det oändliga. När beslutet väl är fattat kan det vara försent även om det förmodligen var ett ovanligt genomtänkt och bra beslut.

Vågen är inte praktisk och är totalt ointresserad av praktiska saker. Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj.

Lämpligaste yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, såsom frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat, psykolog.

 

Vågens bra egenskaper
 • Diplomatisk och fredsälskande
 • Söker harmoni och balans
 • Sällskaplig och charmig person
 • Skönhetsälskande och mycket romantisk
 • Lojal mot sina vänner
 • Artig och bra på att lyssna
 • Kärleksfull
Vågens mindre bra egenskaper
 • Kan vara rätt lat
 • Ofta obeslutsam och ombytlig
 • Flirtig, ytlig och nöjeslysten
 • Lättlurad och lätt påverkad
 • Egen kär

Källa

 

Nu är visserligen detta i kvinnligt perspektiv.. Men det går nog lika bra ändå 😉

 

VÅGEN 24 september – 23 oktober

CHARMOFFENSIV I ROSA
Lufttecken, styrs av planeten Venus.
Vågen är ett knippe ren glädje och njutning. Med sin mjuka charm och sensualism är de världens sagoprinsessor. Ett väsen som lever ut allt det som Jungfrun bara vågar drömma om. Vågen är också mycket kultiverad, beläst, sympatisk och rättfram. Ingen kan motstå hennes charmoffensiver!

KARAKTÄR:
Har ett utpräglat sinne för och behov av fred och harmoni. Äger ett stark rättfärdighetssinne och stor skönhetslängtan. Hon är ofta lite melankolisk, annars saktmodig, trofast, kärleksfull, barmhärtig, uppriktig och öppen. Hon iakttar alltid gott uppförande och blir olycklig i en miljö med tvistigheter och grova ord, tål inte stridiga viljors kamp. Hon är uppfinningsrik och ofta utpräglat perfektionist. Hon är ombytlig i sina åsikter men djup och ärlig i sina känslor. Svag för elegans och för omgivningens uppfskattning, uppträder gärna i medlarroller och har medfödd fin takt. Gillar smakfull heminredning, älskar lyx och finess. Hon har mycket lätt att få kontakt med andra och är finsmakare även på det kulinariska området. Vågen kan urarta till fåfänga, självgodhet, njutningslystnad och benägenhet att vända kappan efter vinden.

INTELLEKT
Skapande intelligent på det förfinade planet, finslipat intellekt som alltid strävar efter alla motsatsers utjämnande.

Säger: JAG FÖRSTÅR INGENTING!
Metall: mässing
Färg: alla pasteller, blå
Ädelsten: korall, opal
Favoritblommor: viol, krasse, oliv
Favoritlektyr: Poese
Favoritmusik: jazz och klassiskt
Smycken: vitguld, safirer och topaser
Parfym: pålitliga klassiker, såsom orkidé, jasmin, ros
Lyckodag: fredag
Lyckotal: 6
Romantiska möten: På kontoret efter arbetstid
Erogena zoner: på magens rundning
Mest framträdande: smal midja och mjukt kurviga höfter
Det bästa och det sämsta: Ingen kan motstå din otroliga charm. Men du är faktiskt ganska lat och gillar att spela ut vänner mot varandra utan att de förstår att de blivit utnyttjade!

OMTYCKT AV KOLLEGORNA – HOPPLÖS SOM CHEF
Du är född att medla! Samarbete är din specialitet, diplomati ditt naturliga sätt. Du förhindrar
Eller lindrar konflikter. Framför allt avskyr du bråk. Ibland kan du trots det orsaka bråk därför att du har som princip att ärligt säga vad du tycker, och du har många åsikter som du benhårt försvarar. Vågen är inte bara diplomatins utan även moralens tecken!
Som chef är Vågen hopplös. Du är alltför tankspridd och när du skall organisera går du av försiktighet in på små detaljer, och när sedan något inte klaffar står du handfallen. Du har mycket svårt att fatta snabba beslut och kan närmast beskrivas som velig, Som allt annat än chef är du en tillgång, och du kommer lätt överens med starka och dominanta människor som andra kan ha svårt för.
Dina arbetskamrater uppfattar dig som försynt, trevlig, rolig att prata med, kanske lite udda. Du är mestadels populär.
I din arbetsmiljö råder oreda om du får bestämma. Du är usel på att hålla ordning och röran sprider sig omkring dig. Själv hittar du i röran men om någon städar blir du förvirrat stående. Allra bäst är du på att lära ut och handleda, så länge du slipper organisera. Du är språkbegåvad och en skicklig förhandlare. Du är punktlig men i övrigt tankspridd och opraktisk och behöver någon som håller reda på dig.
Yrken som passar Vågen:
Alla läraryrken
Författare
Diplomat
Tolk
Politiker
Konsult
Språkvetare
Teolog
Arkeolog
Historiker
Dagmamma
Medlare
Flygvärdinna
Bartender

EKONOMI
En målmedveten energi jämte en god omdömesförmåga leder henne till välbetalda jobb. Först mot sin levnads mitt kan hon förvärva verklig rikedom under förutsättning att lättjan beseglas. Men Vågen måste alltid följa en noggrann budget och en låpngsiktig sparplan och får inte falla för frestelsen att handla på kredit. Hon kan få oförmodade arv, likaså kan hon gifta sig till egendom.

SÄTT ATT VARA
Ytterlig charmig och populär, fast obeslutsam. Avskyr allt fult och vulgärt, är musikalisk och har enastående sällskapstalanger men går gärna för långt i sin strävan att behaga.

KROPP OCH HÄLSA

Din kropp:
Vågen har ofta mjuka och kvinnliga former utan att vara rund. Om du har några kilon för mycket beror det på att du ogillar att träna. Smilgropar är typiskt för Vågar.

Bästa träningen:
Vanliga sporter tycker du är ”dumma”, du vill träna intellektet samtidigt som fysiken. Därför är yoga, tai-chi och andra sporter från fjärran östern som kräver att du engagerar såväl kroppen som själen suveränt för dig!

BEHÖVER BALANS I KROPPEN
Njurarna är de kroppsdelar somoftast ställer till besvär för en Våg. Som med allt annat i Vågens tillvaro är det balans som behövs för att hälsan skall vara bra.
En väl avvägd kost är alltså viktig, annars ligger det nära till hands att hon får problem med sina känsliga njurar. Ett symptom som tyder på att Vågens psyke påverkar hennes njurar är att hon lätt blir kissnödig när hon känner sig nervös.
Vågar har en tendens att få överskott av magsyra. De får ofta brist på mineralet natriumfosfat. Följden blir att lederna svullnar och visar reumatiska symptom. Man avhjälper det genom att äta mycket morötter, sparris, fikon, ris, äpplen och russin.
Även koppar är ett viktigt ämne just för Vågar. Finns bl.a. i vetekli, rågknäcke och jordnötter.

VIKTEN
Vågen är inte sällan tankspridd och slarvig, dessutom ganska känslig. Hon äter därför utan att vara hungrig, och har en fallenhet för att tröstäta när hon blir sårad. Hon har god aptit och äter gärna rejäla portioner. En Våg som motionerar klarar oftast vikten bra. Hon är för slarvig för att kunna genomföra ett dietprogram. Oftast hårdbantar hon, går ner tre kilo och upp sex…
Självinsikt behövs: ”Det hjälper ju inte att banta om jag veckan efter vräker i mig godis…” Vågen behöver assistans av någon som håller reda på henne och ett lätt sätt att banta. En lista på tillåtet och otillåtet. Om Vågen bara lyckas övertyga sig själv, hittar en rolig rom av motion och bantar på ett vettigt sätt, så ordnar sig vikten. En kort fasta kan också vara bra – men en Våg bör inte börja krångla med vikten för ett par extra kilon!

EROTIK
Hon: En vacker man som viskar vackra ord i en vacker miljö – vad mer kan Vågen begära? Inte mycket faktiskt. Som den esteternas estet hon är, får allt som är fult och tråkigt henne att tappa lusten.
Som älskarinna är hon bland det bästa som går att finna. Den man som har turen att dela en kärleksstund med Vågen kan räkna med en totalupplevelse!
Vackra Vattumän, Vågar och Tvillingar med livlig erotisk fantasi och som skyr vardagens tristess är idealiska partners för att Vågen ska uppnå maximal sexuell njutning.

Han:
Vågen vill vara omtyckt av alla. Inte minst av kvinnor. Det kan därför vara svårt för honom att tacka nej till sexuella inviter. Även om han skulle vara upptagen på annat håll. Därmed inte sagt att han hoppar i säng i alla lägen! Helst bör kvinnan till vars famn han söker sig vara vacker och behaglig. Vulgaritet och råhet ligger inte för honom.
Vattukvinnor, Vågar och Tvillingar kan med pussar, kramar och smicker komma hur långt som helst med den omsvärmade Vågen.

HUR DU FÖRFÖR HONOM
HAN TÄNDER PÅ ALLT
Vågen är ett kap. Han har karaktär, men är ändå lätt att dressera om man har lite handlag. Han avskyr bråk, och därför kan man kompromissa honom dit man vill. Det gäller bara att inte gå för långt – annars blir han arg och går, eller går ut med sin sekreterare för att kompensera…
Vågen är mycket personlig och tänder inte på någon speciell stil. Han är dock svag för humor och för god mat (även god dryck) samt trivs med harmoniska människor som inte tappar humöret.
Tala med honom och var ärlig. Han ser på djupet och har lätt för att fästa sig för folk. Har du minsta tur förälskar han sig i dig. Vågen är tillgiven till sin natur.
Tänk på att Vågen är moralisk. En hederlig Våg kan t.ex inte stå ut med någon som snattrar för nöjets skull, lika lite som en politiskt engagerad Våg står ut med någon som är för lat för att rösta!
I sängen är Vågen öppen för förslag och trivs vanligen med att du tar initiativet. Se till att han får omväxling. Vad gäller erotiska zoner sitter hans på insidan – ett glas vin och en god ost får honom i rätt stämning mer än smekningar får det!

BARNEN
Är få och bereder i allmänhet föga glädje

ANFÖRVANTER
Ofta kontroverser med föräldrarna särskilt med fadern. Syskonen är ibland avogt sinnade, orsakar strider och förtretligheter.

VÄNNER
Har hon både många och inflytelserika, alla trofasta och hjälpsamma utom en som med eller mot sin vilja vållar stor skada. Vågen är alltid lojal mot sina vänner men överser alltför lätt med deras tvivelaktiga handlingar.

PRESENTER?Vågen är artistisk, ärlig och tillgiven. Hon tycker om presenter som är konstnärliga och vackra, som smycken, tavlor, exklusiva kläder eller saker till hemmet. En klocka är en idealisk present. Ge henne inte något plumpt eller oanständigt!

 

 

Så om inte annat så är det alltså en kvinnlig våg som jag bör gifta mig med.
Jag kan inte ens minnas om jag någonsin har träffat en kvinnlig våg.

Denna person närmar sig andra på ett vänligt och tillmötesgående sätt. Man känner sig väl till mods i hans sällskap, eftersom han varken är hotande eller påträngande men ändå mån om att det ska uppstå en kontakt. Han är finkänslig och aktivt intresserad för andra. Hans mjuka älsklighet gör också att andra dras till honom. Ofta har han ett sött eller på annat sätt tilltalande utseende, vackra linjer och proportioner, mjuk och behaglig framtoning. Det är något elegant över honom, men för den skull inte nödvändigtvis något värdigt. Han är mer böjlig än upprätt.

Hur han ser ut och hur han klär sig är ofta något centralt för honom. Därvidlag har han god smak, snyggt men inte pråligt. Han har ett stort behov av att bli omtyckt av andra och är inte så lite fåfäng. Men för det mesta är hans fåfänga inte störande utan läcker och charmerande. Dock kan det ibland och för vissa gå så långt som till tillgjordhet och ett inre tvång att alltid vara till lags, och då kan andra uppfatta det som oärlighet att han ständigt verkar säga ja, vad det än handlar om. Men hans smidiga sätt är en stor tillgång i många sammanhang. Han har förmåga att säga saker och ting på ett sådant sätt att ingen blir arg eller känner sig sårad. Därför har han lätt att vinna andra över på sin sida. Charmfull övertalning är hans metod, aldrig tvång eller hårda ord, åtminstone inte på det mer ytliga planet. Han är skicklig i konsten att linda andra runt sitt finger, och även om man inser att det är det han gör så låter man sig gärna lindas.

Han är lätt och behaglig att ha att göra med, och öppen som han är för alla förslag är han aldrig omöjlig. Hans lättsamhet och spontana utåtriktning gör att det ofta blir en trevlig stämning omkring honom. Han är vän med alla och alla är vän med honom. Det är rent vansinnigt lätt att få kontakt med honom. Han har alltid en utsträckt hand redo, och vet hur man handskas med nästan vilken människa som helst så att alla blir glada och nöjda. Tillhör man det motsatta könet får man strax en förnimmelse av att han är lättförförd och inte kan (eller inte vill) säga nej till något. Om detta sedan stämmer med hans inre, det får man veta senare. I vilket fall är han mycket lockande.

Det finns något mottagligt, påverkbart och följsamt över honom. Han övervinner många motstånd genom att halvt ge efter, halvt lirka. I situationer där hårdare tag är det enda som hjälper har han dock svårare att stå på sig. Han vill ju inte stöta sig med någon och är van att lösa alla konflikter genom takt och diplomati. Visst skulle han kunna om han ville, men är han inte piskad till det så föredrar han att bibehålla sitt vänskapligt förbindliga sätt.

Han är född sällskapsmänniska och rör sig bland andra som fisken i vattnet, åtminstone utifrån sett. Han är uppmärksam på andra och söker alltid anpassa sig till och samverka med dem i en ömsesidighetens anda.

VÅGEN som barn

Tillbaka till Horoskop
Vågbarnen är mycket lugna, men de kan också vara envisa. De behöver mildhet och förståelse. Det är viktigt att de inte växer upp i ett hem där det utväxlas hårda ord, eftersom de ogillar alla typer av aggression. De söker harmoni och jämvikt i relationer. Redan som barn, tycker de om fina kläder och vill se eleganta ut. De avskyr att ta onödiga risker och kan vara mycket försiktiga av sig.
Vågbarnen är lugna, men högst levande individer. De tycker om lugna lekar som kräver koncentration och tålamod. De är smarta och vill uttrycka sig rätt. Om de inte får rätt disciplin hemifrån när de är små, kan de bli mycket lata som vuxna. De behöver också någon som kan lära de hur de skall bete sig, vad som anses vara rätt och fel, varför de oftast ser upp till äldre syskon. De kan också vara mycket envisa, varför det är fel att straffa dem. De lär sig lättast av egna erfarenheter. Bäst är det om de tillåts att göra fel först, och sedan att förklara för dem vad de gjorde för fel och varför det är fel.
De tycker inte om aggression och våld, och påverkas negativt av en sådan uppväxt. De kommer aldrig att förlåta ett sådant beteende.
De söker redan som små elegansen, de är intresserad av färger och kläder i olika kombinationer. De har en rik föreställningsförmåga och de kan omvandla varje leksam i något fantastiskt. De känner sig dragna till målning och behöver uttrycka sig via dessa, eftersom de är lika nödvändiga för dem som mat eller sömn.
Vågbarn gillar inte äventyrliga lekar och de tycker inte om att ta risker. De tycker därför inte särskilt mycket om att åka skridskor eller cykla utan hjälm. De är rädda för att slå sig. De tycker väldigt mycket om djur, i synnerhet hundar.

*****************************************************************************

 

Vågens kännetecken är balans, harmoni. Det nås på vägar som principfasthet, diplomati och kompro­missvilja. I Vågen finns både den ljumma harmonin och det slipade stålets princip. Rättvisan kan Vågen slåss för, och i så fall med övertygelse.

En kom­promiss är välkommen, så länge den inte betyder den allra minsta avvikelse från det egentliga målet. Vågen har mål, klara eller hägrande, som hans liv är en tämligen rak väg mot.

Född 23 september-2 oktober – Vågens kardinala dekad

Denna position i Vågen är etikerns, den bergfasta moralistens. Inte en moral som uppehåller sig särdeles vid vad sed och anständighet bjuder, utan sådant som rör det centrala i att finnas till och att dela jorden med andra. Denna Våg har en övertygelse som han själv följer i detalj och kräver av andra att de ska foga sig efter. Hans känsla för rättvisa är mycket stark, liksom hans handfasta strävan efter ett lugn på sin övertygelses villkor.
Den kardinala Vågen har ett gott logiskt sinne, hör långt ifrån till de mest lättlurade eller lättledda. Snarare är det han själv som leder, för att inte säga betvingar. Sina principer kan han försvara med alla vapen, tvekar inte ett ögonblick att riskera allt för vad han tycker är rätt, håller sällan inne med sina åsikter om han uppfattar ämnet som väsentligt, och verkar aldrig slås ner eller förlora kraft. Med hela sitt liv gör han på samma sätt. Det är en rät linje utan tvekan. Det brukar inte betyda att den kardinala Vågen upplevs som hänsynslös mot andra, men står de alltför mycket i hans väg kan han vara även det. Livet är för honom en väg, och det gäller att nå målet genom självtukt.
Förhållandet till fadern är klart utformat i förhållningsregler och lydnad. De kan resonera om det mesta, men är det något de inte kan enas om är han inte ett ögonblick rädd för att lämna sin far för gott. De hyser stor respekt för varandra och kan i bästa fall nå en hög grad av gemenskap, alltid byggd på att de har förstått att utforma auktoritets­förhållandet efter vad som är rimligt.

***************************************************************************

 

Vågen

Du vill framför allt att det skall råda fred och harmoni mellan människor och du har också ett utpräglat sinne för rättvisa. Venus är härskarplanet över ditt tecken och det har gett dig en stor kärlek till konst och litteratur och det sköna här i livet. Tyvärr har det samtidigt fått dig att sky hårt arbete. Du är populär och charmig och väljer dig gärna ett yrke som medför ett minimum av kroppsarbete.

Kulturella aktiviteter och sällskapsliv är för dig livets mål och mening, och du känner en mer eller mindre uttalad avsky för allt som är fult och vulgärt och för fiendeskap människor emellan. Du är perfektionist i mångt och mycket och kräver framför allt harmoni. Du kan därför komma att bli mycket olycklig i en miljö där stridiga viljor kämpar mot varandra och där det ofta utväxlas häftiga skällsord.

Är du född någon av de första tio dagarna i tecknet kommer du troligen att gifta dig tidigt i livet. Sällskapstalanger och varm lojalitet gentemot dina vänner kommer högt upp på listan över egenskaper som du gillar hos dig själv och andra. De i Vågen som är födda under periodens andra hälft och är påverkade av Uranus humanistiska egenskaper kan komma att ägna sig åt vetenskapliga studier.

Störst värde sätter du på vilken ställning du har hos vänner och bekanta och i allt du företar dig känner du dig hela tiden beroende av deras gillande. Denna längtan efter uppskattning spelar en stor och viktig roll i alla människors liv. Ofta avstår vi från att begå tvivelaktiga handlingar därför att vi inte vill förlora våra vänners respekt. I det perpektivet tjänar alltså denna önskan att bli respekterad ett riktigt syfte. Men när det blir frågan om att överse med felaktigt uppträdande hos andra för att kunna få behålla dessa personers vänskap, då känner sig alla födda i Vågen försatta i ett rejält moraliskt trångmål. Låt emellertid aldrig ditt behov av populäritet förleda dig att godta handlingar och uppträdande från andra som du starkt ogillar, då begår du en svår orättvisa mot dig själv som du på ett eller annat sätt alltid får betala.

Tänk alltid på att du måste tala och handla så att du aldrig behöver skämmas inför dig själv, det är det viktigaste, sedan får andra tycka vad de vill.

EKONOMI: Bästa yrket för dig är ett i vilket du får kontakt med många månniskor och drar mesta möjliga nytta av din charm och medfödda smidighet. Dessutom bör du söka dig till ett yrke av skapande karaktär som ger dig möjlighet att ge utlopp för egna idéer. heminredare, reklamtecknare eller resebyråman är exempel på den typ av jobb som du har fina utsikter att trivas med. Undvik yrken som kräver hård fysisk anstängning från din sida eller som är alltför trist monotona. Eftersom Mars härskar över spetsen av ditt andra solhus, det som styr din ekonomi, har du goda möjligheter att utveckla den sorts målmedvetna energi och goda omdömesförmåga i valsituationer som för dig fram till de välbetalda jobben – detta dock bara om du lyckas besegra den lättja som alltid följer alla som är födda i Vågen och som många har problem med hela livet. Vad gäller skötseln av ekonomin är det bäst ifall du följer en noggrann budget och en sparplan – försök om möjligt att behärska alla impulser att köpa på avbetalning; det är alltid dyrare än att först spara och sedan köpa kontant. Lyder du inte de här enkla men viktiga råden kommer du förmodligen alltid att ha problem med ekonomin.

KÄRLEK: Eftersom du förväntar dig så mycket av den du gifter dig med kan du få stora svårigheter att alls hitta en kandidat som kommer i närheten av det drömda idealet. Men ju större vänkrets du odlar desto lättare får du förstås att hitta någon. Och du blir tvungen att delta flitigt i sällskapslivet och träffa många innan du, med en gnutta tur, kan hitta någon som passar dig. Venus ger dig den nödvändiga drivkraften under denna ständiga sökan efter skönhet, men planeten drar också upp mycket bestämda gränser, så inbilla dig inte att du har hur stor handlingsfrihet som helst eller att du kan leka med andras känslor.

HÄLSA: Din härskarplanet utövar kontroll över njurarna och blodådrorna i din kropp. Eftersom dessa av solens påverkan blivit extra känsliga är de lättare utsatta för sjukdomar och olyckshändelser än andra kroppsorgan, såvida du inte vidtar motåtgärder och skyddar dig. Njurarna kan du få krångel med ifall det inte ingår tillräckliga mängder av A- och E-vitaminer i din kost. Ät mer grönsaker och byt ut efterrätten mot färsk frukt. Bröd kan också vara ett försummat kapitel i din kost; i ditt fall bör du äta mer grova fullkornsbröd och styra bort från allt vad vetebröd och sötlimpor heter. För övrigt gör du klokt i att redan i unga år lägga grunden till ett hälsoprogram som innefattar regelbunden motion i friska luften. Du behöver inte springa, det räcker fint med raska lagom långa promenader. Var försiktig med sprit och tobak. Röker du och hör till dem som vet med dig att cigarettkonsumtionen blivit för hög bör du allvarligt överväga att sluta helt.

**************************************************************************

Vågenmannen

Han föddes i vågskålarnas tecken så vad han eftersträvar är balans och harmoni. Livet kan vara som ett gungbräde och gå upp och ner men han kan inte rå för att han springer fram och tillbaka för att försöka få detta gungbräde att nå en jämvikt. Hans känsliga natur är lyckligast när världen omkring honom är välordnad, lugn och klar.

Han är vanligen inte den sportiga typen och tycker inte om att delta i eller vara åskådare till sportevenemang. Ge honom ett brädspel i stället, som schack eller backgammon eller vad som helst, så får du se hur hans intresse ökas.

Han är en god konversatör och förväntar sig att du också är det så håll dig vaken och nykter. Om du inte kan skilja mellan Beethoven och Picasso så försök läsa in dig.

Han är vänlig, har en stark rättvisekänsla, tycker om fair play och ger alla sin beskärda del. Han är taktfull, diplomatisk och har en fin känsla för humor. Eftersom han av naturen är fredsälskande och kärleksfull avskyr han starkt när någon orättvisa har begåtts.

I affärer är han fantastisk på att hålla sina anställda och kompanjoner glada. Hans instinktiva känsla för kompromisser och anpassning får honom att försöka förena partnerna i konflikter. På grund av att det är svårt för honom att avgöra en fråga direkt har han emellertid en benägenhet att uppskjuta svåra beslut. Ofta behöver han en partner som kan utföra de känslomässigt obehagliga uppdragen – som att avskeda en inkompetent anställd.

I en affärsdispyt skulle han föredra att få frågan avgjord av en opartisk kommitté av något slag, kanske en jury. Givetvis vill han vara med i juryn. Det finns ingen som är bättre på att släta över svårigheter, minska spänningar och blidka vrede – så att juryn kan nå fram till det beslut han ville att den skulle fatta från början.

För det är detta som är kruxet: Vågmannen är helt besutten att få det på sitt sätt samtidigt som han undviker att ge ett intryck av att han personligen står på endera sidan eller är engagerad överhuvudtaget. Om saker och ting inte går som han vill kommer du plötsligt att under hans rationella, rättvisa och toleranta yttre finna en helt annorlunda man.

Han har mycket rättvisande intuitioner så försök inte lura honom. Den enda gång man kan blåsa blå dunster i hans ögon är när han drar på sig sin tröja. Han är medveten om saker och tings verkliga natur och när det gäller att utröna motiv har han röntgenblick.

Men även om han genomskådar dig kommer han att försöka förstå dina skäl. Och han blir inte känslomässig i saken. Han avskyr att ställa till med scener.

En man som är född i detta tecken älskar skönhet hos arkitektur, måleri, musik, teater – och kvinnor. När han uppvaktar använder han sig av sin charm som ett vapen. Men fastän han kanske känner till de flesta sätt att förföra en kvinna har han ett problem. När hon är redo är han inte säker på ifall han ska ta henne eller inte.

Anledningen till hans obeslutsamhet är att han väger ögonblicket på en fin våg. Allt måste vara perfekt. Det minsta tvivel sätter honom i arbete igen så att han manipulerar hävstänger och kontroller. En del flickor älskar det men de är vanligen de som älskar det utsökta i en förlängd tortyr.

Tappa inte hoppet. Låt honom veta hur mycket han tänder dig så kommer du att finna att han snabbt blir varm i dig. Om din man är född i vågens tecken har du redan fått veta att du står inför en upplevelse när du väl får honom i säng. Vågmannen är besluten att tillfredsställa sin partner – även om det så skulle ta hela natten!

I kärlek kan du räkna med att få mera än din rättmätiga andel. Han tror att sex är en belönande upplevelse för både sig själv och sin partner. Och han har det tålamod som krävs för att tillfredsställa. Håll belysningen dämpad och bli aldrig grov eller vulgär. Allt du behöver göra är att tydligt visa honom vad det är du vill och var, när och hur du vill ha det. Du kommer att finna att han är beredd och villig att behaga dig.

I allmänhet: Vågmannen gensvarar lätt på beröm och smicker. Du kan övertala honom till nästan vad som helst med några få väl valda komplimanger. Han avskyr att såra någons känslor och faller därför offer för aggressiva eller gåpåaraktiga kvinnor.

Han är en enkel match för en kvinna som vet vad hon vill ha av honom. Det är nästan för lätt för honom att bli kär och när han blir det är det svårt för honom att ta sig ur engagemanget. En anledning till detta är att han avskyr känslomässighet. Den kvinna som är villig att ställa till med en scen har praktiskt taget vunnit grälet innan det har börjat.

Han blev intresserad av flickor tidigt och det är ett intresse han kommer att behålla livet ut. Men han är också en medfött god äktenskapspartner. Det är lätt att få honom att älska. Men gör upp alla planer för bröllopet och inkludera ut honom. Han tycker inte om att behöva besvära sig med detaljer. De gör honom upprörd.

Han är lyckligast när du visar upp ett jämnt temperament utan alltför många höjd- och lågpunkter. Han finner det lite svårt att klart skilja mellan vänskap och kärlek men han har ägandekänslor. Flörta inte med andra män.

Han är definitivt förtjust i välklädda kvinnor som har långt hår och han föredrar lätt fuktiga läppar. Ett tips: om dina kläder ser ut som om de lätt kan tas av så finner han det mycket svårt att hålla dig ifrån sig.

*****************************************************************************

 

Vågen

23 September – 22 Oktober.

Allmänt: Vågn är en diplomat och skyr allt vad konflikter gäller. I alla sammanhang strävar hon efter jämvikt, kämpar för fred. Hon har behov av att ständigt relatera till andra och en Våg utan partner trivs inte med livet. Hennes charmerande personlighet gör det lätt för henne i sällskapslivet och trivs att ha folk omkring sig. Vågen hatar att stressa hon behöver tid på sig. Hon estetiskt lagd och gillar inte fula saker.
Vågen passar ihop med: Vattumannen och Tvillingarna.

Vågkvinnan gillar lyx och elegans och är noga med sin klädsel. Hon är ofta vacker och hennes behagfulla personlighet gör henne i alla sammanhang eftertraktad. Musik, kultur och design intresserar henne och det syns i hennes hem där det råder fullständig balans i valet av färg och form. Hon älskar detaljer och gillar inte när det är oordning omkring sig. Hon gillar inte att ta order för henne passar det bättre med en mjuk övertaling. Vågkvinnan är mångsidig men ibland alldeles för slösaktig. Hon kan inte motstå vackra ting.

Vågmannen älskar skönhet i alla former så som i: akritektur, musik och inte minst kvinnor. Han blir lätt förälskad och när han har hittat den rätta är han trogen för livet. Han älskar att bli sedd och bekräftad och med smicker kan man komma långt med en Vågman. Han är duktig på att hjälpa till i konflikter och upprörs av alla slags orättvisor. Vågmanen är både rolig och en god konversatör.

****************************************************************************

 

Vågen

Från 23/9 till 22/10.
VågenVågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen törstar efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar böcker eller filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Vågens sociala behov kan göra att de lätt blir osjälvständiga och har svårt att fatta beslut. Vågen kan oavsett ha oerhört svårt att välja och kan hålla på och väga för och emot i det oändliga. När beslutet väl är fattat kan det vara försent även om det förmodligen var ett ovanligt genomtänkt och bra beslut.

Vågen är inte praktisk och är totalt ointresserad av praktiska saker. Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj.

Lämpligaste yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, såsom frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat, psykolog.

Känsligaste kroppsdel: Stjärten.

Vågen, eller Libra som det heter i engelsktalande länder, är ett stjärntecken vars styrkor är samarbetsvillighet, diplomati, älskvärdhet, rättvisa och social förmåga. Svagheter är obeslutsamhet, konflikträdsla, långsinthet och självömkande. När vågen mår som bäst är det en social, rolig och hjälpsam person som är en god lagspelare.

Vågen är ett lufttecken, vilket gör dem intelligenta och skarpsinniga. De älskar att inspireras av god litteratur, intellektuella diskussioner och intressanta människor. Venus, som styr vågen, gör att vågen är en stor älskare av vackra saker, kvalitet är viktigare än kvantitet. De omger sig gärna med konst, musik och andra vackra saker. Av naturen fungerar de bra i grupp och gillar därför att jobba i team. De avskyr att vara ensamma, relationer är viktiga för vågar.

Vågar har jämna temperament och är ofta öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan det dock bli för mycket av det goda och de kan bli lata. Därför behöver de ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Vågen gillar balans och rättvisa
Vågen är moralens stjärntecken. Vad man bör och inte bör göra är viktigt för dem. Deras ideal är balans, rättvisa och harmoni. De har lätt för att förlåta oförrätter och misstag, men de glömmer dem inte. Eftersom goda relationer är viktiga för dem, tvekar de oftast inte att ge människor en andra chans. Dock är de intelligenta nog att lära sig av sina misstag och kommer att minnas vad som hänt så att de inte gör om samma sak igen.

Vågar drivs av ett stort rättvisepatos och är fridsamma. De gör allt för att undvika konflikter, är diplomater och vill alltid mäkla fred närhelst det går. Omgivningen vet att vågar för det mesta uttrycker en balanserad och genomtänkt åsikt, vilket gör att de är en tillgång när det uppstår schismer mellan människor. Men när vågen tvingas välja sida blir de obeslutsamma och har svårt att hitta sin egen ståndpunkt i frågan.

Vågen behöver kärlek, närhet och vara i en relation. Blir de ensamma hittar de snabbt en ny partner. Och eftersom vågen har stor social kompetens och älskas av nästan alla, tar det sällan särskilt lång tid innan de träffat en ny. En våg som är singel kan byta partner ofta men i en relation är de trogna. Som älskare är de uttrycksfulla, kreativa och balanserande. De gör allt och lite till för att behaga sin partner. Deras hängivenhet gör dem till kärleksfulla älskare. Vågen är barnkär, vill ha en stor familj och har starka familjevärderingar.

 

 

Vem är vågen?
Det som mest utmärker vågen är närheten till förälskelse. Vågen är en varelse som behöver kärlek och närhet, helst i ett varaktigt förhållande. De trivs inte med ensamhet och finner snabbt en ny relation om de blir ensamma. Då vågen har en utmärkt social kompetens och älskas av alla är det sällan särskilt svårt. De är som bäst i sällskap med andra och älskar att umgås. Vågen är också ofta mycket vacker att beskåda och vet att klä sig rätt. För det motsatta könet är vågen ofta oemotståndlig i sin charm. En våg som är singel kan byta partner ofta men i en relation är de trogna. Vågen eftersträvar en stor familj och har starka familjevärderingar.

Vågen symboliserar balans och diplomati. De flesta uppfattar vågen som lätt att ha med och göra. Vågen inger förtroende och trygghet. Inte så förvånande återfinns många födda i detta tecken på höga poster inom militären. Vågens känsla för diplomati och organisation, den sociala kompetensen samt sinnet för att delegera passar väl i en sådan tjänst.

Till vågens sätt att vara hör kompromissandet. Vågen vill gärna lösa konflikter och finna en balans i alla relationer. Det kan ibland slå över till ren manipulation eller att vågen tar till ojusta metoder för att nå sitt mål. Även om tanken, från början var god, kan det resultera i att vågen tappar greppet om sig själv och sitt beteende. Den sociala kompetensen kan också bli fel ibland. Vågen kan uppfattas som velig och har svårt att ta självständiga beslut. De söker gärna andras stöd och bekräftelse vilket kan uppfattas som osäkert.

Förutom social begåvning och ett sinne för diplomati utmärker sig även vågen med sin törst efter kunskap. Denna nyfikenhet är förmodligen roten till viljan att träffa andra människor. När vågen inte är upptagen med umgänge slukar hen böcker och filmer med stor aptit. Den teoretiska sidan hos vågen tar ofta överhanden vilket gör att hen opraktisk. Överhuvudtaget är materiella och världsliga ting av underordnad betydelse. Det är viktigare med relationer och teorier än praktiska hänsyn.

Var hittar du vågen?
Vågen står att finna i olika typer av yrken. Det är dock ovanligare med praktiska yrken då vågen föredrar att arbeta aktivt med sitt intellekt. Sinnet för diplomati och organisation kan föra vågen till politiken, det militära eller näringslivet. Vågen kan också välja branscher som sysselsätter sig med skönhet, lyx och estetik. Makarna Catherine Zeta-Jones och Michel Douglas är båda födda i detta tecken. Oavsett vilken väg vågen väljer finns goda förutsättningar att lyckas. Vågen har alla de egenskaper som krävs för att göra en bra karriär inom många områden. Det finns dock en risk att kraven karriären medför kommer i konflikt med privatlivet. Allt handlar om att finna en bra balans.

 

 

 

 

POSITIVA EGENSKAPER
Belevad, charmig, diplomatisk, fredlig, idealistisk, lättsinnig, romatisk, social.
NEGATIVA EGENSKAPER
Enfaldig, flörtig, lättpåverkad, obeslutsam, ombytlig, självupphöjande.
GILLAR
De mer exklusiva sakerna i livet, dela med sig, livlighet, mildhet.
OGILLAR
Orättvisa, råhet, vara modeslav, våld.
PERSONLIGHET
Vågen är kanske den mest civiliserade och belevade karaktären i zodiaken. Du är charmig, intelligent, snäll och mild och du älskar skönhet och harmoni. Men ibland kan du vara lättsinnig, flörtig och ytlig. Du kan också vara ombytlig, obeslutsam, otålig, konventionell och blyg, och du har en tendens till spel och skvaller.
Du är en god kritiker och du gör rättvisa och välgenomtänkta bedömningar. Och när du har nått en slutsats kan ingen få dig att ändra dig. Du är välbalanserad och diplomatisk och har ett jämnt temperament, men en stark känsla för rättvisa. Du är väldigt känslig inför andra människors behov, och du har en fantastisk, nästan undermedveten förmåga att förstå andra människors känslor.
Du är väldigt social och du tycker alltid om att ha folk runt omkring dig. Du är en bra vän och du avskyr grymhet, ondska, råhet och konflikter. Du gör alltid ditt bästa för att kompromissa och samarbeta med alla runt omkring dig. Du har ett konstnärlig snarare än intellektuelllt sinne.
YRKEN
Du kan vara en utmärkt diplomat, administratör, advokat, antikhandlare, statstjänsteman eller bankir. Du kan också vara framgånsrik inom mode eller som konstnär, kompositör, kritiker, författare, inredningsarkitekt eller socialabetare, och du har också goda möjligheter att lyckas i underhållningsbranschen.
RELATIONER
Du visar djup förståelse för din partners behov, och försöker lösa varje meningsskiljaktighet genom att kompromissa. Du är mycket romantisk och ibland känslosam. Ditt äktenskap är ofta lyckligt och lyckat.
Du passar bäst ihop med
Väduren – Det här har goda möjligheter att bli en varm och kärleksfull relation. Ni kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Väduren uppskattar mycket din passionerade och känslofyllda natur, och kan besvara denna känslofylldhet på ett sätt som du gillar.
Oxen – Både du och Oxen upskattar skönhet och de mer exklusiva sakerna i livet, och ni kan bli mycket lyckliga tillsammans.
Tvillingarna – En utmärkt kombination. Era båda personligheter har mycket gemensamt, men ni är samtidigt tillräckligt olika för att spänningen ska hållas vid liv.
Vågen – Era två lika personligheter leder förmodligen till en himmelsk relation. Här finns mycket stor ömsesidig förståelse.
Skorpionen – Det finns en mycket stark attraktionskraft mellan era båda personligheter, såväl som mycket stor ömsesidig förståelse och stora likheter i vad ni anser vara viktigt i livet.
Skytten – Era personligheter delar en gemensam passion för lyx, skönhet och exklusivitet, och din lättsinniga och förstående natur är precis vad den frihetsälskande Skytten behöver för att våga engagera sig känslomässigt.
Stenbocken – Här finns goda möjligheter för ett stabilt och långvarigt förhållande mellan två engagerade parter. Enda risken kan kanske vara att du, som ständigt är i behov av att visas uppskattning, finner Stenbocken lite för hämmad och känslokall.
Vattumannen – En lyckad kombination. Både du och Vattumannen älskar skönhet och att omges av goda vänner. Du är bra på att hantera Vattumannens oförutsägbara känsloliv.
Du passar inte lika bra ihop med
Kräftan – Kräftan tycker om din fredsälskande och konfliktsundvikande sida (vilken Kräftan också gärna utnyttjar för egen vinning), och du uppskattar Kräftans lojalitet och generositet. Men din frihetsälskande och öppna natur och ditt stora behov av uppmärksamhet riskerar att bli för mycket för Kräftan.
Lejonet – Ni hyser båda stor uppskattning för lyx och glamour, och är mycket artistiska. Varning dock för att Lejonets rastlöshet, känslosvall och ständiga behov av smicker riskerar att gå dig på nerverna efter ett tag.
Jungfrun – Du har mycket svårt att tåla kritik, och kritik är just vad Jungfrun är bra på att ge. Du är alltför lättsinnig för den pedantiska Jungfrun.
Fiskarna – Här finns en stark attrationskraft. Men du är alltför social och rastlös för den kräsna och skygga Fisken, som helst vill ha dig för sig själv. Här finns mycket stor grogrund för svartsjuka.

 

https://valgorande.com/vagen-man-vad-betyder-mitt-stjarntecken/

 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÅGEN!

 

Många vill uppnå det du utstrålar – säkerhet och perfektion. Ja, det är inte lätt för andra att få det du har. Vågen är styrd av Venus – skönhetens gudinna – och som hennes gunstling har du en naturlig känsla för stil och klass.

God smak, skönhet och allt som är gott och vackert tilltalar vältaliga Vågen. Du älskar det sköna i livet och kan inte tänka dig att vistas i osköna miljöer. Det bara måste vara harmoni.

Du är den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang och vet precis hur man handskas med människor och är en duktig värdinna. Charmiga Vågen är dominant och en målmedveten ledare. Du är en världsförbättrare och drivs av en önskan att göra världen till en bättre plats. Vågen är vänlig, fredsälskande, rättvis och intellektuell. Du vet precis vad du vill men lyckas genom ditt behagfulla sätt oss kollra bort oss andra till den grad att vi inte har något alls emot att när du tar över.

Vad är då detta prat om att vågen är velig? Nja.. Vågen söker det som är perfekt.. om valet är att välja mellan några mediokra alternativt kan det vara jättesvårt för en våg som endast vill ha det bästa.

Därför är du underbar: Vi älskar dig mest att du är zodiakens vänligaste och person som vill att alla ska ha det bra. Charmig, smakfull, elegant och kvinnlig gör du allt för att behaga din omgivning. Verbal, snabbtänkt älskar du att roa och underhålla. God smak, perfekta omgivningar och mycket flirt är du i ett nötskal. Under den välpolerade ytan finns en stark, målmedveten tjej med starka åsikter.

Därför är du helt hopplös: Du är relationsberoende och livrädd för att vara ensam. Orättvisa gör dig förbannad men du ler hellre än att säga ifrån. Din ovilja att till att skapa dålig stämning eller rädsla för konflikt kan led dig till knasiga situationer. Sätt ner foten Vågen.

Din hemliga sida: Du är en riktig Flirt! Vissa av er håller flera personer varma samtidigt och kan vara riktigt luriga.

Det här vill du ha i kärlek: Kärlek är det viktigaste i livet för dig och dina tankar kretsar ständigt runt relationer. Du söker skönhet och harmoni, är romantisk, mysig och kul att vara med. Kan vara dominant, fåfäng och lite lat och älskar att bli uppassad.

Partners som passar dig: Tvillingarna om du vill leka och ha kul, Väduren mycket man – lite relation. Socialt sett ingen höjdare men ett klokt val om du vill ha bra sex. Oxen är ett klassiskt tryggt val. Erbjuder goda middagar, sensualism, mys och romantik. Stenbocken ger dig en stabil relation, bra ekonomi och ett tryggt äktenskap.

Partners du bör undvika: Lejonen kan vara för självcentrerade, Fiskarna får du aldrig grepp om, Skorpionen söker ett mer krävande engagemang än vad du kan leverera.

Är du en sann våg?

Känner du inte igen dig i minst av tre nedanstående påståenden är du ingen typisk Våg-tjej. Det kan bero på att din måne, ascendent eller andra viktiga planeter är placerade i andra stjärntecken.

 • Det är bara kärlek och relationer som gäller för dig.
 • Du tycker om att ha vackra människor omkring dig.
 • Du vill vara vän med alla.
 • Du trivs bäst i ett intellektuellt yrke helst i vackra miljöer.
 • Du hatar konfrontationer och höga ljud.
 • Du är allergiskt mot det som är vulgärt eller grovt.
 • Du är en sann perfektionist.

 

https://www.thehoroscope.co/libra.php

 

https://i.thehoroscope.co/libra-in-love-how-compatible-is-with-you/

https://i.thehoroscope.co/traits-of-the-libra-man-in-love-from-indecisive-to-incredibly-charming/

https://i.thehoroscope.co/11-key-things-to-know-before-dating-a-libra/

https://i.thehoroscope.co/dating-a-libra-man-do-you-have-what-it-takes/

https://i.thehoroscope.co/how-to-attract-a-libra-man-top-tips-for-getting-him-to-fall-in-love/

https://i.thehoroscope.co/how-to-seduce-a-libra-man-from-a-to-z/

https://i.thehoroscope.co/signs-a-libra-man-likes-you-from-actions-to-the-way-he-texts-you/

https://i.thehoroscope.co/libra-flirting-style-approachable-and-intuitive/

https://www.thehoroscope.co/love/libra-Libra-in-love-32.html

 

 

https://www.thehoroscope.co/love/libra-Libra-Love-Characteristics-10.html

 

https://i.thehoroscope.co/libra-man-in-marriage-what-kind-of-husband-is-he/

 

 


Ja jag må vara artig och trevlig rent allmänt, vilket tyvärr oftast tas som ragg.
Men jag är så enkel att om jag verkligen tycker om en tjej så är det verkligen bara henne jag verkligen tycker om och tänker på.

(Visited 2 901 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x