Dagens Klassiker

Så länge jag kan minnas så har folk haft jättestora problem med vad jag äter och inte äter.
VARENDA en människa som jag har pratat med där mat har kommit på tal har gnällt över mina matvanor.

Förr när jag checkande in på Facebook att jag var på McDonald´s så blev det alltid en MASSA diskussioner.
Så det har jag slutat med.

Och trots att jag antingen inte får något svar alls eller bara en massa ”roliga” kommentarer när jag frågar om någon vill med och äta på Wild West Steakhouse i Halmstad, så fortsätter jag att fråga ändå.

Förra gången så slutade med att jag tydligen dödar alla isbjörnar i världen med mina matvanor, men oftast, som idag, så får jag ingen respons alls.
Trots att det är en MASSA som har sagt ”säg till nästa gång du ska dit så följer jag med”.

Så idag var som nästan alla andra dagar.
Jag har varit ensam och hungrig, åt en tråkig tallrik flingor på dagen.
Och sen på kvällen när jag slutade vänta på om någon ville med till Wild West Steakhouse eller inte så gick jag till ICA hungrig, jepp det misstaget igen, och sen till McDonald´s, trots att jag inte ALLS var sugen på McDonald´s ikväll.

Och medans jag gick på ICA med en korgvagn (eller vad de heter) med helt låsta hjul, så ja lag upp några videos, mest för att visa mina skor.

När jag kommer hem med min McDonald´s mat som jag inte alls är sugen på så skriver en tjej som jag inte känner, inte har träffat, ja bara en av mina 41 000 följare alltså, detta till mig.

 

Och JAG är den med PMS?

Antagligen så var det hennes sätt att bryta isen och ragga på mig, men jag är väldigt kort mot folk jag inte känner, så det funkade inte =)