Dagens Kärleksinlägg : Härliga Känslor

Good times =)
Jag spelade i flera dygn ibland!

Hehe, men bara ifrån samma följare som gillar alla andra bilder, och sen så tappar jag några hundra följare på köpet.

Oh ja, det är verkligen vardagslyx.

Ja jag ses kanske som egoistisk och egenkär, men jag mår verkligen bra när jag ser andra dela mina bilder, ha dem som profilbild, som gruppbild, bakgrundsbild på datorn, plansch på väggen osv osv osv.

Oavsett om det är mina bilar eller sneakers, oavsett om jag själv har tagit bilden eller om det är en riktig fotograf som har tagit bilden.

Sånt gör mig glad iallafall, speciellt när det är folk från alla möjliga hörn i världen.

Det gottar mig SÅ mycket att de försökte ersätta mig med 3 personer på SOS International, och de 3 tillsammans med mina gamla kollegor misslyckades att göra mitt jobb så bra som jag, så det slutade med att det lades ner och tjänsten flyttades till Stockholm istället med ett helt team där.

Underskatta inte Pierre 😉

Oh det såg nice ut.

 

Konstigt hur mina bilar får jättemycket kärlek ifrån alla andra länder än Sverige 😉

Min bil har varit omslagsbilden till världens största 350Z grupp många gånger om.

Denna bloggen har bokstavligen kostat mig många miljoner kronor, förhållanden och skapat en massa problem.
Men jag fortsätter enbart för att underhålla er, informera, lära ut, inspirera.

Mina QR koder på bilarna har nog inte skapat så många nya följare, men det händer lite då och då att folk tar bilder på bilen och lägger upp på sitt egna konto och taggar mig eller skickar till mig, detta pga QR koderna.

 

OKEJ! Mayor gillade och ”kommentera” min bild!!

 

Ont, men skönt-ont, välbehövligt.

Ja…. det var ju nice =)

Haha det har nog aldrig hänt.

Kul när mina bilder delas och gillas =)

Det är verkligen några av livets bästa stunder.
Det har inte hänt på många år nu.

Good shit

Hahah! visst!

Det där var en gåva från Gud =)

(Visited 175 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x