Dagens App : Car Info

Jag fick nys om Car.info.se för 5-6 år sedan, av en fotograf har jag för mig.
Och det är faktiskt främst därför som jag snabbt blev en flitig använda av sidan, just för att gå in lite och då och se om det hade dykt upp nya bilder på mina bilar.

Men Car.Info har blivit nästan som en sökmotor, vill man ha specs på en bil så kollar man där, vill man veta hur många exemplar det finns av just den bilen i Sverige så kollar man där.
Men framförallt så har den sidan blivit ett måste att kolla inför ett köp, just för att se hur många ägare det har varit på bilen och hur många gånger och hur länge bilen har varit ute på annons, priset på tidigare annonser osv osv.

Så ja, det är en sida som man kollar ofta.
Och gnällig som jag är, så har jag hört av mig till dem ett par gånger om ett par olika saker som jag har tyckt att de har kunnat förbättra på hemsidan.

Och under de senaste månaderna så har jag varit testkanin för deras app, som nu är släppt till allmänheten.


Jag har inte jämfört den officiella appen med BETAn ännu, men det är iallafall ett måste att ha i telefonen om man snabbt vill kolla upp något om en bil.

Mitt önskemål var att de skulle ha tillgång till lika många bilder i appen som på hemsidan, vi får se om det har blivit så =)

Appen hittar ni här

https://apps.apple.com/se/app/car-info-bil-fordon-uppgifter/id1459083219?l=sv

 

Dagens Golden 350Z-RS

 

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.