Dagens Ladufynd : The CRAZIEST Barn Finds EVER | WheelHouse

** Jag har faktiskt stött på en del Ladufynd, mestadels Porschar, men jag orkar verkligen inte ge mig på något renorveringsprojekt, där det kostar mer att få bilen i det skick jag vill, än vad bilen är värd.

** Det är MÅNGA bilar som blir ”ladufynd” för att de har strippats ner för att lackeras, och sen så blir det aldrig gjort pga av att alla lackerare är dumma i huvudet, och sen så ligger bilen i lådor typ för all framtid.

** Så vitt jag vet, och det borde vara samme man, så han som hade de 4 90-tals bilarna, hade även några fler, Delta Evo osv, han köpte dem fullt medvetet om att ställa undan dem, de var förvarade i ”luftbubblor” osv.
Jag har ett inlägg om det ladufyndet här i bloggen, någonstans.
Och jag tror mer på det än på att han köpte dem till sina söner som aldrig körde med dem.

** Och den där nergrävda Dinon var väl ett försäkringsbedrägeri?

(Visited 13 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x