Superior Media : Superior TV meets the legendary George Barris @ Elmia 2011

Detta var en väldigt häftig intervju, vi hade inte alls förväntat oss detta, jag var helt amazed av hans historier, och stör mig än idag att de inte lät oss prata färdigt, för under tiden som vi försökte prata med Barris, som satt där hela dagen och såg väldigt uttråkad ut tills vi kom fram, så stod en kille ur hans team och krävde oss på 10 000 kr för att vi pratade med Barris..

Ja det är sant.
Så istället för att låta yngre bil-entusiaster imponeras av en legend, så tyckte de att gubben skulle flyga till Sverige för att sitta där väldigt få visste vem han var, och han skulle sitta uttråkad på gamla dar, bara för att ingen ville betala 10 000 kr för en intervju.

https://vimeo.com/23447133

** Jag var rätt snygg med hår ändå 😉

Här är mina kommentarer från den dagen 2011

Jag är just nu helt amazed and blown away!

Jag och Micke kommer nyss från en intervju med George Barris.

Vilken kille, Vilken LEGEND! Vilket liv han levt, Vilket inflytande han haft!

Jag SKÄMS över att jag som bilfanatiker inte haft mer koll på honom!
Vilket jag också sa till honom.

Nu hade vi lite tekniska strul med mikrofonen, Så vi får se senare hur det blev på film.

Jag och Micke gjorde en sista minuten påläsning, Som minuterna innan ett prov ni vet.
Just för att vi inte visste så värst mycket om honom mer än att han byggt bilar som den första Batmobile, K.I.T.T, Tillbaka till Framtiden DeLorean, RX-7an i TFTF, Ja hur många legendariska film-bilar som helst.

När vi satte oss ner med denna väldigt trevliga äldre herre så förklarade vi lite snabbt om vad vi ville ta upp, Vilka frågor vi hade förberett o så.

Och han sa bara coolt “Guy´s Just le me handle the talking”, Och vi sa väl artigt att ja det är nog ingen risk att han inte kommer kunna svara på våra väldigt ytliga frågor.

Men han började… Berätta om sin ungdom.. Sin bakgrund… Och det var bättre än vilken TFTF film som helst… Jag trodde nästan först att han ljög och överdrev lite…

Men.. Ja.. Jag hoppas bara att klippet blev bra…

Detta får ni inte missa..

Jag har inte mer att säga just nu.. Är fortfarande helt.. Starstruckt!?

(Visited 22 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x