Dagens Notiser : #RocketBunny86

Så fort jag tänkte att det var dags att sälja vinterbilen så har det regnat kärlek över bilen!
Om jag trodde att jag fick mycket blickar och komplimanger över bilen igår så var det nog dubbelt upp idag!
Som idag när jag stod och tankade min smutsiga bil, med två fågelskitar mitt på huven till och med, så går en mamma och hennes cirka 7 åriga sån förbi mig, jag har redan sett hur de spanade in bilen.

Mamman säger ”Cool bil, mycket cool bil”.
Jag säger tack och försätter att höja min frontsplitter som precis innan FASTNADE vid utfarten hos Käk-kliniken, där jag var i onödan.

När de kommer ut så kommer de fram till bilen, och jag tänker att hon ska säga att hennes son gillar bilen, och han vill ta en bild med den eller sitta i den, det händer nästan varje gång jag tankar min #350ZRS.

Men nej, mamman fortsätter att ge komplimanger, ”Jag måste säga igen att det där var verkligen en riktigt fräck bil, det ser ut som en riktig räcerbil”

Och det är just det som är extra kul med denna bilen, att ALLA verkar älska den! Oavsett bilintresse eller ålder.

Igår parkerade jag utanför Malmö Kebab, och när jag kommer in så får jag en massa komplimanger och frågor av två unga killar som sitter och äter..
Så det är verkligen en massa kärlek till den bilen.

Så idag efter jag tankande den så tyckte jag att den var värd en handtvätt och dammsugning av Sonax Syd =)

Btw, jag tycker också om bilen mer och mer.
Ett annat nackstöd och en formpassad svankkudde så är jag ännu mer nöjd.

Men jag måste hylla bensinförbrukningen igen.
Bilen står ute, i kylan, och eftersom den låter så extremt mycket när den är kall så står jag aldrig stilla mer än nödvändigt efter jag har startat bilen på parkeringen vid mig, jag är ofta ute och kör sent om nätterna, och jag kan tänka mig att även de döva pensionärerna som bor här blir väckta när jag startar bilen.

Så kall motor, jag kör iväg direkt, jag kör aldrig snällt, jag kör aldrig korta sträckor, oftast sträckor under 3 minuter, väldigt sällan över 10 minuter, bara stadstrafik..

Och detta är den senaste förbrukningen

Och varför den visar liiite lägre än vad den brukar göra (snittet är 10,7) är för att jag har tagit motorvägen de två gånger jag har varit på Malmö Kebab, trots det nya HEMSKA farthindret som finns när jag tar den vägen.

Så om man vill köra denna bilen snålt, så kan man absolut köra den under 0.9 liter milen.
Det är riktigt bra..
Och detta är med ett icke CW-vänligt bodykitt och ducktail, och ”breda” däck.

Så ja, jag kan absolut rekommendera er att köpa en GT86/BRZ =)