Tre och Telia mest generösa vid förbokning av iPhone XS

Ja då blev det en vit XS MAX 256 GB för mig.
Inte alls otippat.

Hos Telenor så kommer den att kosta mig 650 kr i månaden, plus 400 kr för abonnemanget, och 119 kr för försäkring.
Du kan alltså inte välja till Apple Care när du köper din iPhone hos någon annan än via Apple Store?

Jag tycker det är trist att inte 3 fungerar alls hemma hos mig, för de var både billigare i månaden OCH bjöd på AirPods!

Jag betalar alltså 400 kr i månaden för 20 GB surf.
Nu ser jag att Telefon har ett bindningsfritt abonnemang med 30 GB surf för 379 kr i månaden.. Varför har inte de jobbiga telefonförsäljarna ringt till mig och tipsat mig om detta som är bättre och billigare??

Vilket som, tecknar du en XS 256 GB hos 3 så kostar det dig 699 kr i månaden INKLUSIVE 25 GB surf och fria samtal!
OCH de bjöd på AirPods värt 1 800 kr!!

Hos Telenor så blev jag bara blåst som vanligt.

Jag läste om vad Telia hade att erbjuda igår natt, men jag såg inget lockande där.
Men de var tydligen också rätt så generösa.
Inlägget nedan är taget från Mobil.se

 

 

I dag kan du förboka nya Iphone Xs och Xs Max, som börjar levereras den 21 september. Iphone Xr kommer lite senare. Det är ovanligt glest med förbokningserbjudanden från operatörerna denna gång, och vi hittar egentligen bara erbjudanden från Tre och Telia, även om flera operatörer även har inbytesprogram där du får pengar tillbaka för din gamla telefon. Dessa program gäller dock inte bara Iphone Xs.

Telia och Tre är de två operatörer som sticker ut också när det gäller att rabattera Iphone Xs när du köper den på avbetalning. Övriga operatörer ger för det mesta ett rabatterat pris på någon tusenlapp om du köper en Iphone Xs 64 GB med abonnemang med 2 års bindningstid. Hos Telia kan du få rabatt på över 6000 kronor för denna Iphonemodell beroende på vilket abonnemang du väljer, medan du hos Tre kan få telefonen för så lite som 1200 kronor om du räknar bort abonnemangskostnaden.

Telia

Om du förbeställer en Iphone Xs eller Xs Max får du 50 GB extra engångs surfpott på ditt mobilabonnemang hos Telia. Telia ger därmed bort något som egentligen inte kostar dem något, men om du som konsument skulle köpa 50 GB påfyllnad på din surfpott skulle det kosta dig minst 1250 kronor.

Telia har en glidande skala för hur mycket rabatt du får på telefonen beroende på hur lång bindningstid och hur dyrt mobilabonnemang du väljer. Detta redovisar man på ett föredömligt sätt på beställningssidan.

För en Iphone Xs 64 GB med mobilabonnemang med 24 månaders bindningstid varierar rabatten från 795 kronor med abonnemang för 199 kronor i månaden, till 6555 kronors rabatt tillsammans med abonnemanget med 100 GB datapott för 739 kronor i månaden.

Tre

Den som förbeställer Iphone Xs eller Xs Max tillsammans med Tres abonnemang med obegränsad surfpott får ett par Airpods på köpet. Erbjudandet gäller dock bara ett dygn, fram till lördag klockan 9.00.

Ska du förbeställa Iphone Xs från Tre måste du göra det antingen med abonnemang med 20 GB, eller obegränsad pott. Väljer du en Iphone Xs 64 GB med obegränsad surf betalar du bara 50 kronor i månaden för telefonen i två år, det vill säga 1200 kronor. Abonnemanget kostar 599 kronor/månad. Väljer du 20 GB datapott för 399 kronor i månaden får du betala 200 kronor i månaden för din Iphone Xs, det vill säga 4800 kronor totalt.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x