Nattens Notiser

Det märks ju verkligen att jag är orutinerad nuförtiden.
Och stress får min hjärna att få tilt (Oh det var ett gammalt uttryck)

Idag skulle jag förbi Markaryd för att snabbt sägs grattis till min gode vän Aifa på hans överraskningsfest.
Och det blev tyvärr bokstavligen bara ett Grattis, och sen fick jag gå.
För att 50 minuter senare så hade jag bokat bord På Wild West Steakhouse, och innan dess skulle jag hinna lämna min bil på bilträffen i Halmstad.
Och det är en timme mellan Markaryd och Wild West.
Men jag hann, som vanligt, bara det att när jag kom fram till bilträffen cirka 19:45, så var det redan fullt ÖVERALLT! Så jag som ALLTID har haft en V.I.P plats på dessa träffar, blev alltså inte ens insläppt..
Och det var verkligen helt fullt ÖVERALLT!
Såhär mycket bilar har det aldrig kommit till Halmstad by Night.
Jag tänkte köra in till besökarparkeringen, men där stod polisen och körde flygande besiktning OCH de gick runt bland bilarna med penna och anteckningsblock!
Det är så JÄVLA tråkigt att Polisen ska förstöra våra seriösa träffar mer och mer för varje år!

Så jag körde till Wild West Steakhouse där det var toppen mat och service precis som alltid, träffade 3 goda gamla vänner som jag träffar allt för sällan numera, så det var en riktigt Nice suprice.

Efter vi hade ätit upp så körde vi tillbaka till bilträffen, och till min stora förvåning så hade majoriteten av utställningensbilarna redan lämnat… Klockan var inte ens 22:00, prisutdelning pågick just nu…
Såhär har det inte varit tidigare, då har man varit där tills midnatt iallafall, det heter ju Halmstad BY NIGHT!
Så låt säga att kanske 1/4 av utställningensbilarna var kvar, mycket snygga bilar, en väldigt bra variation av bilar, men väldigt glest och tomt.
I vanliga fall så brukar vi gå och kolla på besökarparkeringen med, men det struntade vi i denna gången och körde bara hem efter en väldigt kort runda.

Så, att köra till Halmstad via Markaryd, hem till malmö 70 km/h pga ösregn som vanligt, istället för att åka direkt till linköping.
Kostade mig minst 1500 kr i bensin. Och 7 timmar extra…
Först till Markaryd, var där en halvtimme, till Halmstad, från Halmstad till Malmö via en omväg och i 70 km/h pga en MASSA regn, ett väldigt lång tankstopp eftersom 5 personer före mig skulle ha korv… På bensinmacken… Och sen till Mantorp, inte via Halmstad, men jag hade ju ABSOLUT kunnat packa mina saker och köra direkt till ett hotell i Jönköping eller Linköping, och sovit där natten till Söndag, och varit på Mantorp direkt på morgonen, kanske LITE utvilad.

Så nej, Cirka 7 timmar, 3 tankningar och minst 1500 kr extra bara för att jag inte tänkt på att packa med mig en liten väska med grejer, som man alltid borde ha i bilen.
Och det hade ju utan tvekan varit skönare att köra på natten med ”bara” 23 grader ute än på förmiddagen med 30+ grader ute i en bil utan AirCondition.
Men men, det var ett tag sedan jag levde detta livet då man var iväg varje helg på olika bilevent, så min hjärna har kommit av sig med planering osv.

Just nu stå jag 03:34 på natten och väljer vilka skor jag ska köra i, både till och från och på banan..
Och jag BORDE vara på Mantorp 08:00…
Men för att hinna det så hade jag behövt köra för en halvtimme sedan…