Kommande Event : DAVE CHAPPELLE & JON STEWART KOMMER TILL SVERIGE! (OCH KÖPENHAMN)

 

Jag MÅSTE se Dave Chappelle live!!!!

 

Efter slutsålda shower i USA reser de två komedigiganterna över Atlanten i höst!
Det blir ett stopp i Sverige – som blir de båda komikernas första framträdanden i vårt avlånga land – och de gör det på Ericsson Globe, söndag 14 oktober!

Biljetter släpps fredag 31 augusti kl. 10:00 via LiveNation.se

Dave Chappelle är en av stand-upvärldens allra största stjärnor. Som frontfigur och skapare av det ikoniska programmet “Chappelle’s Show” skapade han sig ett namn som en av de bästa och mest intressanta komiker av vår tid. Utöver ett flertal filmer och andra TV-serier har Chappelle på senare tid även haft fyra rosade “Netflix Specials” – som också gav honom en Grammy för ”Best Comedy Album” tidigare i år. Chappelle är helt klart en av komedivärldens starkast lysande stjärnor!

Jon Stewart är för många komikern som satte det populära nyhets/talkshow-programmet ”The Daily Show” på kartan. Namnet var ”The Daily Show with Jon Stewart” från 1999 – hela vägen fram till den populära komikerns sista program, 6 augusti 2015.
Stewart har även varit en del av ”The Colbert Report” (2005 – 2014) och flertalet andra TV- och filmproduktioner – utöver sin fantastiska stand-up som fyllt lokaler över hela USA.

Det är två komedigiganter av allra högsta klass som kommer till Sverige – för allra första gången tillsammans.14 oktober – på Ericsson Globe!

Datum
14/10 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 31 augusti kl. 10.00 via LiveNation.se

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

 

 

 

OBS!!
Givetvis så kommer de till Köpenhamn också!

Royal Arena i Köpenhamn den 13 oktober.

 

https://www.facebook.com/events/1829671037147465/