NISMO – Everything You Need to Know | Up to Speed | Donut Media

* För bara några år sedan (ja det är väl 10+ år sedan iallafall) så hade INGEN av mina bilintresserade vänner och bekanta en aning om vad NISMO var! Inte ens Nissan i Malmö eller Lund visste vad NISMO var, så jag som HATAR BMW fick jämföra min bil med en M3a vs en 330 för att folk skulle förstå skillnaden mellan en Nissan 350Z och en NISMO 350Z, Sen fanns det ju en hel del NISMO versioner av Z33/350Z, Men jag uppgraderade allt från S-Tune (Street) till R-Tune (Racing) innan jag började hårdtrimma min.

 

Dagens JDM : Några minnesvärda Skyline´s

 

 

Dagens I-Landsproblem

* När man till vardags kör en bil med ”Keyless go” och sen kör en bil med vanlig nyckel så glömmer man HELA TIDEN nyckeln kvar i bilen!

Iallafall jag.

 

* När jag sätter mig i en Porsche eller i en äldre Rolls-Royce så vet hjärnan direkt att tändningen sitter till vänster om ratten, det är en sån sak som sitter i bakhuvudet.

Men att tändningen sitter nere vid växelspaken på en SAAB kommer ta väldigt lång tid att vänja mig vid märker jag. Bara idag så har jag startat bilen minst 10 gånger, minst, och ändå så vill jag stoppa nyckeln till höger om ratten 🙂