Request : Övervakningssystem till bilen

Spread the love

Nu har grannarna fan varit på bilen igen!!!
Ge mig tips på övervakningssystem till bilen, gärna något som filmar hela tiden oavsett om man rör bilen eller inte.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens Notiser * En Polis stirrade så mycket på min bil att han körde rakt ut mot rött och höll på att smälla...
Dagens Notiser * Jag blir alltid lika glad när nya G-Shock ägare (eller gamla) skriver och säger hur nöjda dom är, Hur sköna klockorna är att bära och att dom hade f...
Dagens Notiser : Gatebil Rudskogen  * Och så har jag glömt att ladda videokameran som vanligt.... * FUCK!! Som vanligt så glömde jag ta ut luft ur däcken!!! Jävla amatör!!! Varmt ...

5 thoughts on “Request : Övervakningssystem till bilen

 1. Pontus B says:

  Hela tiden vet jag ifs inte, men har hört bra om Blackvue och själv funderat på att skaffa deras kameror, går att streama direkt i telefon om jag förstått deras beskrivning rätt

 2. Ja streama i telefonen vore bra. jag är ute efter något som filmar hela tiden och sparar på en egen hårddisk.. typ en vecka i taget eller så

 3. Bajne says:

  Det bästa tipset är nog en jaktkamera som aktiveras vid rörelse och som kan skicka MMS till dig varje gång någon rör sig omkring vid din bil, vissa har även mörkerseende och har relativt stora lagringsutrymmen som räcker långt för att den inte spelar in kontinuerligt utan enbart när sensorn känner av rörelse

 4. Ja det hade blivit många MMS. men det låter bra. Visa gärna.
  Har de egen hårddisk med för att där är ingen täckning i mitt garage kom jag på i samma sekund.

 5. Daniel S says:

  Har frågat en kompis som egen erfarenhet med övervakningskameror och i ett garage som antagligen har mycket dålig mobiltäckning så kan ni glömt allt vad streama eller wifi kontakt till en mobil. Utan det enda är kameror som har egen h-disk och som har eget batteri. Mitt tips är viltkameror som har minneskort och batteri samt att de bara spelar in när något rör sig framför kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *