Louis Vuitton – SPRING 2018 MENSWEAR

Spread the love

 

 

 

 

Ojoj.. En vit Keepall… En sån skulle jag vilja ha.  Oh en kornblå ryggsäck!
Den är nog snygg!

Varför tar de alltid BARA bilder framifrån?? Visa mig ryggsäcken! Det där släta lädret som är inne nu gillar jag inte alls..
Det känns gammalt.. och inte på ett nice retro sätt.  Vad är det för väska? Totem bag? Men wtf är det med sandalerna och strumpor!? Och alla kläderna rent allmänt är ju skitfula..  Okej den tröjan var nice.. Men skorna var katastrof. Men kommigen? Alltså vadan är det för skjorts!? Där har vi väskan som jag har beställt..
Men frågan är nu om jag ska ha den vita också.. eller istället.. ?  Vafan är det för byxor..  Den tröjan ser dyr ut.. Men fortfarande inget jag skulle vilja ha.  Men Kom Jones.. vad har hänt? Jag vet att det går rykten om att du vill hoppa över till Versace.. men vill du få sparken från LV eller?? Hehe ett OFF-WHITE inspirerat bälte. 

Visa mig bättre bilder på väskorna tack.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens Tips : www.itstheshoes.com – Sökmotor... Jag får dagligen frågor om vart man kan hitta ett visst par skor.. Mest ifrån tjejer eller rookies (det kanske lät nedvärderande men så var det inte ...
Supreme Fall/Winter ’15 Collection Här är vad alla Hybeasts laddar inför och vad Supreme testar sina fans med denna hösten.     DEN vill jag ha! &n...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.